Detalii picante din viata presupusului amant al Marinei Almasan si sotia sa VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:51

Noi detalii despre presupusa relatie a Marinei Almasan cu afaceristul timisorean Georgica Cornu ies la iveala.

Daca saptamana trecuta au aparut fotografii cu cei doi in ipostaze care au starnit o multime de controverse, acum barbatul din vestul tarii incearca parca sa se scuze. "De trei ani vreau sa divortez de sotia mea pentru ca m-a inselat cu un fost asociat. Nu i-am prins unul peste altul, dar am avut suficiente informatii", spune Georgica Cornu. Sotia sa, Oana Cornu, a replicat: "Am auzit ca a declarat asa ceva.
Nu este adevarat. Spune ca are informatii, pai informatii am si eu. Cei care ma cunosc aici, in Timisoara nu cred ca vorbesc asa de mine. Dar asta e viata".
Si tocmai aceste infidelitati ale sotiei, spune el, l-ar fi impins spre divort acum trei ani. "In 2009 am pregatit actele, doar ca Oana a inceput sa planga, mi s-a facut mila si am renuntat la divort. S-a despartit de amant, dupa care a revenit la el si chiar si acum sunt impreuna.
Are un program permanent, e dependenta de el ca de o cafea"
, mai spune afaceristul timisorean. "Trebuia sa divortam la notar luna aceasta, dar nu ne-am inteles la partaj. Vrea 4 milioane de euro, plus bunuri imobiliare. In total imi cere 7 milioane de euro si 3.000 de euro pensie alimentara pentru fiecare din cei doi copii. Daca as avea 7 milioane de euro i-as da imediat, doar ca sa scap de ea",
adauga Georgica Cornu. Sotia omului de afaceri spune ca este foarte afectata de tot ceea ce se intampla si ca la o femeie de peste 40 de ani nu ar trebui sa conteze numai aspectul fizic, facand aluzie la presupusa amanata a sotului ei, Marina Almasan. "Sunt prea suparata si sunt prea afectata de tot ce mi se intampla. Nu-mi plac spectacolele. Eu zic ca ne puteam rezolva problemele noi doi fara teatru si fara opereta.
Daca el este fericit ma bucur pentru el."
, spune Oana Cornu. "La o femeie de peste 40 de ani nu conteaza numai aspectul fizic. Se iau in calcul calitatile intelectuale, spirituale, moralitatea, decenta, educatia, bunul simt, si la urma se pune aspectul fizic". In tot acest timp, Georgica Cornu nu prea are cuvinte de lauda la adresa lui Victor Socaciu. "El se simte tradat dar deocamdata problema este cine a tradat primul si cat a tradat? Eu pot sa va spun atat: Marina de exemplu, are vreun copil din flori?!"

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.