Detalii scandaloase în cazul gemenilor morţi de la Ploieşti. Mama lor făcea live pe Facebook, în momentul în care micuţii au căzut de la etajul 10

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 29 iul 2022, 11:40
Mama gemenilor ar fi fost live pe Facebook, în momentul în care a avut loc tragedia.
Sursa: Romania TV

Au apărut noi detalii de necrezut în cazul gemenilor căzuţi de la etajul 10 al unui bloc din Ploieşti şi care au murit.

Miercuri, 11 august, un băiat și o fată (gemeni), în vârstă de doi ani, au murit după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc de pe Bulevardul Republicii din Ploiești. Ce făcea mama gemenilor când s-a produs incidentul?

Citeste si: Un virus letal a fost descoperit pentru prima dată în vestul Africii. O persoană infectată a murit

Ce făcea mama gemenilor când aceștia au căzut de la etajul 10?

Potrivit Spynews.ro, mama gemenilor ar fi fost live pe Facebook, în momentul în care a avut loc tragedia. În timp ce femeia făcea live, se aud sunetele ambulanţelor, iar la scurt timp cineva bate cu putere în uşa apartamentului, moment în care transmisiunea live pe Facebook se opreşte.

O femeie care se afla la un magazin de lângă blocul în care locuiau gemeni a dezvăluit că a văzut toată ziua obiecte aruncându-se pe geam, semn că micuții au avut diverse activități în apartamentul de unde

au căzut.

Citeste si: Un bărbat și-a găsit sfârșitul în trenul de pe ruta Iași-București, în timp ce soția sa credea că doarme

Micuții s-ar fi urcat pe pervazul unei ferestre și au căzut în gol, pe trotuar. Surse Antena 3 au spus că prima oară a căzut fetița, apoi băiețelul. Cei doi s-ar fi urcat pe o masă amplasată în dreptul geamului, s-au aplecat și au căzut.

Oamenii care au văzut totul erau în stare de șoc. În lacrimi, aceştia au povestit ce s-a întâmplat, potrivit olt-alert.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu am apucat decât să văd că micuţii erau aici, erau jos. Fata era cu piciorele strâmbe şi băiatul în pijamale desculţ.”, spune o femeie.

Potrivit Ambulanţei Prahova, apelul la 112 a fost dat în jurul orei 20:48. Miercuri seara, după tragedie, mama copiilor a fost dusă la spital. Acum, femeia este internată la Psihiatrie, în stare de şoc.  

Se parecă tatăl gemenilor nu se afla acas în momentul tragediei, a venit mai tâzriu și era în stare de șoc.

Poliția a deschis dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citeste si: Ce s-a intamplat, de fapt, in accidentul în care șase muncitori au fost îngropați de vii sub pământ, în București. Doi dintre ei au murit, în timp ce patru sunt în stare stabilă

Autoritățile vor stabili cine se face vinovat pentru tragedia imensă, iar pe rețelele sociale oamenii deja sunt revoltați cu privire la acest incident extrem de grav, cu toții acuzând-o pe mamă, pentru faptul că în loc să

aibă grijă de copii era activă pe internet.

Acum, gemenii urmează să fie înmormântați, iar legea va stabili ce se va întâmpla cu mama care în continuare e internată în spital.