Detalii SOCANTE date de criminalul din Caracal: ce i-a facut cu Luizei Melencu. Gheorge Dinca s-a contrazis in declaratii

Autor: L.S.

Anchetatorii au continuat şi joi să-l audieze pe Gheorghe Dincă. Bărbatul a început deja să se contrazică în declaraţii, mai ales în ceea ce priveşte situaţia Luizei Melencu.

Criminalul din Caracal a fost audiat și joi, 5 septembrie.

Se pare că Gheorghe Dincă și-a schimbat părți din declarație, mai ales cele referitoare la cazul Luizei Melencu. Până acum, el spunea că pe Luiza a ucis-o în aceeași zi în care a răpit-o și în același mod cum a procedat și cu Alexandra, potrivit Antena 3.

La audierea de ieri, Gheorghe Dincă a recunoscut încă o dată că le-a ucis pe cele două fete din Caracal.

În privința Luizei, el a venit cu informaţii noi, însă unele dintre acestea se contrazic cu cele declarate de el până acum.

Criminalul din Caracal a dat detalii socante si şi-a motivat gestul de a o răpi pe Luiza, spunând că atunci când a văzut-o la ocazie a vrut să facă o faptă bună și să o ducă acasă. Pe drum însă, s-a răzgândit. Și-a dat seama că era foarte frumoasă, că mirosea frumos și a dus-o la el acasă.

La un moment dat, Gheorghe Dincă spunea că Luiza a fost omorâtă în acelaşi mod în care a ucis-o și pe Alexandra. Astăzi a adus adăugiri referitoare la perioada în care a ținut-o pe Luiza, povestindu-le anchetatorilor că a ținut-o mai multe zile, dar pentru că știa că va veni soția lui acasă, s-a gândit să o omoare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

sursa: capital.ro

Citeste si: Mocanu, marturisire socanta despre asa-zisa relatie dintre Bia si Livian! "Alibi, pretext, bomba de plecare, motiv de revenire in casa!" Afla ce noi detalii uluitoare ies la iveala, MAINE, intr-o editie incendiara "Puterea dragostei", de la 11:00 si 17:00

Citeste si: Fara parinti, fara tara, fara identitate! Este povestea copiilor romani nascuti in Spania si abandonati acolo! Urmareste o ancheta tulburatoare despre un fenomen ignorat de statul roman, duminica, de la ora 14:30, la "Asta-i Romania"!

Citeste si: Andrei de la "Puterea dragostei" a aruncat bomba: Bia este indragostita de Livian! "Sa ii fie rusine..." Iata cum a reactionat Bianca si ce scandal s-a iscat intre concurenti!