Detalii șocante despre crima din Snagov! Șoferul de ridesharing și clientul care l-a ucis se cunoșteau. Victima avea doi copii de 4 și 8 ani

Autor: Diana Tilă

El este Cătălin, șoferul de ridesharing ucis cu 22 de lovituri de cuțit, în Snagov.

Sursa: Facebook

Cătălin, șoferul de ridesharing care a fost înjunghiat mortal de un client, se cunoștea cu călăul său. 

Destin tragic pentru Cătălin! Șoferul de ridesharing a murit după ce a fost lovit de 22 de ori cu un cuţit, chiar de un client pe care îl cunoștea. Cearta dintre agresor și victimă ar fi pornit de la prețul cursei.

Citește și: Motivul pentru care tânărul în vârstă de 21 de ani l-ar fi ucis pe șoferul de ridesharing. Concubina principalului suspect ar fi povestit totul anchetatorilor

Detalii șocante despre crima din Prahova!

Noi detalii ies la iveală în cazul crimei din Snagov. Potrivit anchetatorilor, șoferul de ridesharing din Ploiești se cunoștea cu călăul său. Agresorul nu ar fi comandat cursa prin aplicație, ci telefonic. Acesta a cerut să fie dus de la Ploiești în Bărcăneşti, unde locuia iubita lui.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Veste bună pentru mamele din România! Cu cât se modifică alocațiile de la 1 ianuarie 2025

Pe drum cei doi nu s-ar fi înțeles asupra prețului cursei. Discuţiile au degenerat, iar clientul l-a atacat pe şofer. L-ar fi lovit de mai multe ori, cu un cuţit, apoi l-a abandonat într-o pădure din Snagov.

După ce și-a ucis victima, criminalul de 21 de ani, a incendiat mașina la aproximativ 60 de kilometri de locul crimei, pe un câmp. Localnicii au observat flăcările și au sunat imediat la 112.

La fața locului s-au deplasat imediat pompierii și poliția, care a descoperit că mașina incendiată era folosită pentru ridesharing. Anchetatorii au studiat traseul curselor și au văzut că pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere, apar doi şoferi. Aşa au dat de principalul suspect care i-a condus şi la victimă.

Citește și: El este Cătălin, șoferul de ridesharing ucis cu 22 de lovituri de cuțit, în Snagov. Bărbatul în vârstă de 31 de ani era tatăl a doi copii

Tânărul de 21 de ani este cercetat pentru omor calificat.Cătălin s-a stins din viață la doar 31 de ani, iar în urma sa au rămas orfani de tată doi copii, de 4 şi 8 ani, unul dintre ei, diagnosticat cu autism, potrivit observatornews.ro.