DETALII SOCANTE despre cum a incercat Paris Jackson sa se sinucida!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 15:15

Paris Jackson, fiica in varsta de 15 ani a cantaretului Michael Jackson, a fost spitalizata miercuri la Los Angeles dupa ce a incercat sa se sinucida taindu-si venele de la incheietura mainii drepte si luand un numar mare de analgezice, sustine site-ul TMZ.

 Fiica adolescenta a megastarului american se simte bine din punct de vedere fizic, potrivit unei surse din anturajul familiei Jackson, care a cerut sa i se respecte viata privata.

Paris Jackson a incercat sa isi sectioneze venele de la incheietura mainii drepte cu un cutit si a lasat un mesaj evocand sinuciderea, a precizat site-ul TMZ.com, specializat in publicarea de informatii despre celebritati. Paris a luat si un numar mare de medicamente impotriva durerii (analgezice), afirma TMZ.com.

Adolescenta, al carei tata celebru a murit in 2009, "a incercat sa isi faca o taietura", a indicat o sursa apropiata de familia Jackson, care a preferat sa isi pastreze anonimatul. "A simtit nevoia de a-l avea pe tatal ei alaturi de ea(...) A fost deja tratata in trecut pentru depresie, iar acest gest seamana cu un adevarat strigat de ajutor", a adaugat aceeasi sursa.

"Acum se simte bine, starea ei nu este grava", a precizat aceeasi sursa.

Adolescenta Paris Jackson, care sufera de depresie si a vorbit deja despre gandurile ei suicidare in trecut, va ramane internata pentru trei zile intr-o unitate psihiatrica a spitalului, potrivit aceleiasi surse.

Paris a scris marti seara urmatorul mesaj pe contul ei de Twitter: "Ieri, toate problemele mele pareau ca au disparut, dar azi se pare ca ele au revenit si ca vor ramane". Intr-un alt mesaj, tanara se intreba "de ce oare lacrimile sunt sarate".

Potrivit unui purtator de cuvant al politiei, reprezentantii acesteia au intervenit intr-o locuinta din Calabasas, unde locuieste Paris Jackson, in apropiere de Los Angeles, la primele ore ale diminetii de miercuri, pentru "o problema medicala". Ei nu au precizat identitatea persoanei vizate.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Intr-un comunicat, bunica ei, Katherine Jackson,

in varsta de 83 de ani, afirma ca "Paris se simte bine din punct de vedere fizic si primeste ingrijirile medicale corespunzatoare". "Va rog sa ii respectati viata privata si pe aceea a familiei sale", a adaugat ea.

"Sa fii o persoana sensibila la varsta de 15 ani reprezinta deja un lucru dificil, indiferent cine sunteti. Este cu atat mai dificil atunci cand pierzi persoana care iti este cel mai aproapiata", a adaugat Katherine Jackson, implicata in aceasta perioada intr-un proces impotriva companiei AEG, organizatoarea unei serii de concerte pe care Michael Jackson urma

sa le sustina la Londra incepand din iulie 2009.( sursa Mediafax)

 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.