Detalii şocante despre iubitul Alexandrei! Vezi ce se întâmplă cu tânărul în aceste momente! "Este în viaţă"

Author: D.I.

Alexandra Măceşanu, detalii şocante despre iubitul ei! Vezi prin ce trece tânărul!

Marian, băiatul care a făcut-o pe Alexandra să simtă primii fiori ai dragostei are 18 ani şi visează la o carieră militară. Adolescentul şi-a cunoscut iubita în urmă cu un an, la un eveniment unde au dansat amândoi. El face parte din ansamblul popular din Reşca, în timp ce prietena lui dansa în ansamblul din Dobrosloveni.

Citeste si: Adina Alberts crede că Alexandra şi Luiza sunt încă în viaţă! Vezi argumentele reputatului medic! "Ştiţi câţi bani “produce” o fata de calibrul acesta, pe zi?!?"

Băiatul a povestit că Alexandra era o fată liniştită, inteligentă, matură pentru vârsta ei şi, imposibil de trecut cu vederea, foarte frumoasă.

Alexandra Măceşanu, detalii şocante despre iubitul ei! "Îşi vor putea continua relaţia frumoasă şi planurile pe care le aveau"

Lui Marian îi dau lacrimile de fiecare dată când vorbeşte despre ea şi parcă nu acceptă că de acum va trebui să se refere la fata pe care a îndrăgit-o doar la timpul trecut.

El încă speră că tânăra este în viaţă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Mesaje sfâșietoare pentru Alexandra, fata răpită și ucisă la Caracal. "Zbor lin în ceruri! Raiul tocmai a câștigat încă un înger pur!"

Citeste continuarea pe kfetele.ro