Detalii socante in cazul atacului cu bomba din Arad! Anchetatorii au deja un cerc de suspecti!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 iul 2022, 12:00
Anchetatorii cazului din Arad sustin ca atacul ar fi fost premeditat.
Sursa: digi24.ro

Ies la iveala noi detalii socante despre cazul asasinatului din Arad, in urma caruia a decedat omul de afaceri Ioan Crisan. Ce sustin achetatorii?

Sambata, 29 mai 2021, o masina de lux a explodat in parcarea unui supermarket din Arad, in cartierul Vlaicu, in urma caruia un renumit om de afaceri, Iona Crisan, a decedat. Din primele cercetari savarsite la fata locului, s-a aflat ca o femeie ar fi vazut cum un individ ar fi umblat la masina omului de afaceri, inainte ca acesta sa se urce in ea, afirmand ca i-ar fi fost pusa o bomba.

Mai mult decat atat, alti martori au spus ca au simtit miros de praf de pusca dupa explozie.

Potrivit romaniatv.net, Ioan Crisan a fost socrul deputatului PNL, Sergiu Bilcea. Acesta a decedat dupa ce bolidul sau de lux a explodat in momentul in care voia sa paraseasca parcarea unui supermaket din Arad. In momentul exploziei mai multe ferestre ale unul bloc din apropiere au fost distruse si alte cateva masini au fost grav avariate.

Ce detalii au aflat anchetatorii in cazul tragediei din Arad!

La doua zile de tragedia petrecuta in Arad, anchetatorii au deja un cerc de suspecti si se fac in continuare cercetari. Criminalistii care se ocupa de cercetarea in cazul tragediei din Arad, considera că toate detaliile descoperite indica faptul ca ar fi fost un asasinat ordonat la Arad, în cazul omului de afaceri Ioan Crisan.

Un indiciu important ar fi chiar prezenta prafului de pusca ce a fost descoperit pe bancheta din spate a autoturismului. De asemenea specialistii care s-au mai intalnit cu astfel de cazuri sustin ca cel mai probabil ar fi vorba si aici de o reglare de conturi.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Totodata, surse din cadrul anchetei au spus ca atacatorul nu ar fi de origine roman, ci din Republica Moldova si pentru a comite crima din Arad ar fost remunerat cu o suma

foarte mare de bani.
In prezent in Arad autoritatile au luat deja masuri sporite in privinta anchetei aflate in curs de desfasurare. Toti cei care vin sau pleaca din oras sunt controlati in detaliu. Inca nu s-a aflat cum au reusit suspectul sau suspectii sa paraseasca orasul dupa savarsirea odioasei crime.

"Am avut cazuri mai grele în cariera mea. Dacă stăm să ne gândim care ar fi profilul psihologic al criminalului … autorul moral este cel care a comandat această crimă.

În 2021 poți să comanzi tot ce vrei. Omul acesta e profesionist. Vom vedea ce vor spune anchetatorii. Revenind la ce a făcut mass-media. Ați pus o presiune pe anchetatori. Nu există crima perfectă. Poliția e la datorie. Astfel de cazuri se întâmplă", a spus Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, potrivit romaniatv.net

Citeste si: Explozie devastatoare în România! Zeci de persoane au fost afectate!- FOTO, VIDEO