Detalii surprinzătoare ies la suprafață în cazul atacului din Vama Veche. Atacatorul este un fost militar

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 15 iul 2023, 15:29

Detalii șocante ies la suprafață în cazul atacului din Vama Veche

Sursa: Unsplash

Noi detalii ies la suprafață cu privirea atacului ce a avut loc în zona de camping din Vama Veche, acolo unde un bărbat de 50 de ani a împușcat un tânăr.

Sursele anchetei scot la suprafață detalii șocate legate de vătămarea fizică ce a avut loc în Vama Veche noaptea trecută. Bărbatul de 50 de ani ar fi ce a împușcat un tânăr de 21 de ani ar fi fost militar.

Citește și: Un tânăr de 21 de ani a fost împușcat în Vama Veche. Bărbatul vinovat amenință că își va lua viața

Detalii șocante ies la suprafață în cazul atacului din Vama Veche

Întreaga situație a pornit de la muzica dată mult prea tare pentru placul bărbatului de 50 de ani. Tânărul de 21 de ani se afla într-un grup ce asculta muzică techno, iar bărbatul de 50 de ani a încercat să aibă o discuție cu aceștia, însă văzând că astfel nu se poate rezolva situația, bărbatul a scos un pistol și a început să tragă, după care s-a închis într-o casă din aceasta stațiune, amenințând că se va sinucide.

Polițiștii și jandarmii, alături de un negociator, au blocat strada și au reușit să îl convingă pe bărbat să se predea. Tânărul de 21 de ani a fost transportat la Spitalul Municipal Mangalia, unde a avut parte de îngrijiri medicale, urmând să fie externat, după ce glonțul i-a ajuns în picior. „De la faţa locului a fost ridicată arma folosită de persoana în cauză, respectiv o armă letală cu glonţ de calibrul 9x19 mm, pe care aceasta o deţinea legal.

Bărbatul a declarat că, pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri cu alte persoane din camping, ar fi acţionat accidental pistolul. Bărbatul a fost condus la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, în vederea examinării neuropsihice”, a transmis IPJ Constanţa, potrivit digi24.ro.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, uz de armă letală fără drept, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare.

Citește și: Vara în România: frumusețea și diversitatea țării în sezonul estival

Atacatorul este un fost militar

Persoanele ce au fost martore la întreg incidentul au fost chiar turiștii ce se aflau în zona de camping din Vama Veche, iar aceștia au declarat că la început s-au speriat de zgomotul făcut de focul de armă, crezând că este o saltea ce a explodat.

Se vehicula că erau foști militari, că s-au împuşcat, unul rănit la picior. Au fost mascați, poliție, jandarmi. Era un om mai în vârstă care a tras cu arma în picior la un tânăr. Era blindat, erau la maşini de poliţie peste tot, era plin, plin, plin. Cam 4 ore strada a fost plină de poliție, de salvări. Am înțeles că nu a fost un conflict ceva.

Am inteles ca omul lucrase în armată şi avea permis de port-arma şi arma s-a descărcat accidental.”, au declarat martorii, potrivit observatornews.ro .  

Citește și: Pe cât de cunoscută, pe atât de scumpă. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare în Vama Veche

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.