Detalii uluitoare din culisele divorțului dintre Ozcan Deniz și Feyza Aktan! Iată ce declarații năucitoare a făcut recent fosta soție a celebrului actor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 mai 2022, 17:38
video Foto(4)

Feyza Aktan a făcut de curând declarații șocante despre ceea ce s-a petrecut în culisele divorțului ei de celebrul actor Ozcan Deniz.

În urmă cu circa patru ani frumoasă Feyza Aktan devenea soția celebrului Ozcan Deniz, unul dintre cei mai talentați și apreciați actori și cântăreți ai Turciei. În ciuda diferenței de douăzeci de ani dintre ei, Ozcan Deniz și Feyza Aktan păreau extrem fericiți împreună și așteptau cu nerăbdare venirea pe lume a fiului lor, Kuzey. Însă nașterea micuțului lor fiu nu le-a pecetluit dragostea așa cum fanii lor sperau ci le-a adus de fapt despărțirea.

La doar câteva luni după nașterea băiețelului lor, Ozcan Deniz și soția lui Feyza au decis să pună capăt relației lor. De curând, fosta soție a celebrului actor a scos la iveală câteva detalii uluitoare din culisele divorțului lor!

Detalii uluitoare din culisele divorțului dintre Ozcan Deniz și Feyza Aktan

În urmă cu trei ani Ozcan Deniz și Feyza Aktan au hotărât să divorțeze, însă procesul a fost unul îndelungat și presărat cu multe momente tensionate.

La scurtă vreme de la intentarea divorțului cei Ozcan și Feyza au încercat să mai dea o șansă căsniciei de dragul fiului lor, însă eforturile au fost în zadar deoarece au ajuns din nou la neînțelegeri aprige și în cele din urmă au reluat procedurile de divorț. După încheierea procesului de divorț, Ozcan Deniz a intentat și un proces de obținere a custodiei micuțului Kuzey, ceea ce a deranjat-o enorm pe fosta lui soție, care nu se aștepta la așa ceva din partea celui pe care până nu demult îl considerase iubirea vieții sale.

Procesul de custodie a fost de asemenea unul îndelungat și anevoios deoarece au apărut tot felul de momente tensionate între cei doi foști soți, însă au culminat cu decizia judecătorului venită în favoarea mamei, care a câștigat definitiv custodia fiului ei, spre marea dezamăgire a lui Ozcan Deniz.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, Feyza Aktan a decis să scoată al iveală câteva detalii uluitoare din culisele divorțului lor, precizând că gesturile la care a recurs fostul ei soț au rănit-o enorm și au adus-o într-o situație dificilă.

Citeste si: Samar Dadgar, logodnica celebrului Ozcan Deniz, mărturisiri incendiare din culisele relației lor! "Nu a îngenunghiat" Iată unde a avut loc cererea în căsătorie și când au programat nunta!

„Un dosar de custodie este unul dintre cele mai rele lucruri care i se pot face unei mame. Nu s-a ocupat doar de cazul custodiei. Persoană din față mea a avut de fapt următoarea intenție: a luptat împotriva mea, a avocaților mei... a vrut să-mi ia familia, cercul de apropiați, puterea financiară și puterea de comunciare cu presă. Singurul lucru pe care îl am este dreptatea.

În afară de asta, eram de fapt foarte neputincioasă în fața lui. De fiecare dată Özcan intră în tribunal cu un bodyguard. El era în permanentă comunicare cu membrii presei care veneau la tribunal, pentru a gestiona știrile așa cum își dorea el să fie.'', s spus Feyza Aktan, potrivit gecce.com.tr

Citeste si: Ozcan Deniz, se căsătorește din nou? La ce gest incredibil a recurs celebrul actor față de noua sa iubită! Totul s-a întâmplat după ce s-a aflat că mama lui nu este de acord cu relația lor!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.