Detaliile nevazute de la parada militara desfasurata de ziua Romaniei!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 nov 2020, 21:10

Cum ar putea miile de oameni care au venit sa vada parada sa-si manifeste patriotismul, daca nu fluturand tricolorul.

V-ati intrebat de unde au facut rost de steaguri spectatorii de la parada? Sau poate soferii care si-au arborat patriotismul pe autoturism? Simplu. Unii au putut cumpara de ale acesti domni. Tocmai sunt amendati de politisti pentru ca nu au voie sa vanda…

Culmea, cei doi domni erau asaltati de clienti chiar cand dadeau cu subsemnatul langa masina politistilor. Militari si politisti, calare sau in blindate! Cu totii au atras privirile zecilor de mii de spectatori prezenti la parada.

Cine e vedeta defilarii?

Si-am putea continua le nesfarsit. Cati spectatori, atatea pareri. dar sa aruncam o privire in culisele pregatirilor. Mai sunt 6 ore pana la startul paradei. Nici soarele n-a rasarit, iar termometrul ne arata 5 grade. Pare insa ca ne inseala, pentru ca e frig. Militarii nu au insa timp pentru asa ceva.


Senilate, tab-uri sau tancuri. Toate parasesc unitatea militara, in mars si se indreapta catre Piata Constitutiei.
Cate sunt? Nu, nici asta nu e o solutie. Poate ne ajuta acesti domni. S-au trezit la 5 dimineata, dar au realizat ca sunt blocati de coloana blindatelor. Incotro s-o apuce? S-au dezmeticit repede si au realizat ca nu e razboi!

Blindatele au fost spalate cu atentie chiar pe bulevard. Aspectul este extrem de important la o parada.

Mercurul din termometre a mai urcat putin, dar frigul se simte, mai ales in aceste transportoare.
Dar, usor, usoar, soarele da semne de viata.

Asadar, le spunem "La multi ani" si militarilor care astazi au muncit pentru noi. Nu ne mai ramane decat sa asteptam inca 12 luni pana la urmatoarea parada.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.