Detaliu care le-a scăpat tuturor. Ce a ținut Cătălin Botezatu pe masă în timpul emisiunii Bravo ai Stil și cât a costat

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 30 ian 2021, 15:25
Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, alaturi de jurati

Cătălin Botezatu este recunoscut pentru stilul lui vestimentar deosebit și pentru accesoriile pe care le poartă cu mult bun-gust.

În timpul emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”, care a revenit la Kanal D sâmbăta aceasta, de la ora 22:00, Cătălin Botezatu a lăsat pe masa juriului o pereche de ochelari superbă, Gucci. Ochelarii costă 1.500 de euro.

“Bravo, ai stil! Celebrities” va putea fi urmărit de miercuri până sâmbătă, de la ora 22:00, gazda show-ului fiind Ilinca Vandici, iar jurați deja celebrii Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu.

Cele nouă concurente rămase în competiție la “Bravo, ai stil! Celebrities” sunt Deea Codrea, Oana Radu, Andreea Tonciu, Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Cristina Șișcanu, Bianca Rus, Calina Dumitrescu și Raluca Tănase. Concurentele se luptă pentru marele premiu de 100.000 de lei, dar și pentru titlul de "Cea mai stilată celebritate din România".

„Suntem foarte bucuroși să revenim în casele telespectatorilor, ne-a fost foarte dor de publicul nostru, de concurente, de echipa minunată de la <Bravo, ai stil! Celebrities>.

Este clar că toamna aceasta se numără ținutele cele mai inspirate! Suntem plini de energie și gata să vă oferim un adevărat spectacol și cele mai interesante și utile sfaturi stilistice. Concurentele noastre sunt minunate și extrem de ambițioase, așadar se anunță o luptă plină de surprize!”
, a declarat Ilinca Vandici după ce revenirea “Bravo, ai stil! Celebrities” în casele telespectatorilor a devenit oficială.    ​

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cătălin Botezatu, operație de succes!

Designerul celebru și unul dintre cei trei jurați ai emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities", Cătălin Botezatu, a trecut, cu puțin timp în urmă printr-o operație extrem de complicată, în Turcia, dar care s-a soldat, din fericire, cu un real succes.

”În momentul în care m-am îmbolnăvit și mă aflam pe mesele de operații, în acele momente mă gândeam tot la prezentările, la proiectele mele de modă.

Niciodată nu m-am gândit că mi se poate întâmpla ceva fatal. Am trecut razant pe lângă moarte și nu am realizat. În acele momente, în care nu dormeam și mă luptam cu dureri groaznice, făceam un pact imaginar cu divinitatea, promiteam că mă voi schimba. 

Nu știu dacă m-am schimbat în totalitate, pentru că imediat ce am reușit să mă simt mai bine, mi-am reluat activitatea. Dacă mă simt bine și nu am probleme de sănătate, nu prea contează ce a fost înainte.

Recunosc, sunt ușor inconștient, dar poate că maturitatea o să-și spună cuvântul și când se va mai întâmpla ceva o să-mi pun frână singur. Deocamdată urmez un regim, îmi iau medicamentele. În acest moment, singurul proiect care contează pentru mine este emisiunea de la Kanal D, „Bravo, ai stil! Celebrities”. Pe planul doi sunt prezentările de modă și celelalte business-uri care, din fericire, funcționează foarte bine.

Nu îmi mai este frică de nimic! Dacă e să mori, înseamnă că așa a fost să fie.

Dacă mori, nu înseamnă că îți moare și spiritul, treci în altă etapă”, a declarat, recent, Cătălin Botezatu.