Detaliu incredibil aparut in dosarul Elenei Udrea! S-a aflat cine a denuntat-o pe fosta politiciana, in cazul gentii cu aproape 4.000.000 de dolari!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 iul 2022, 19:45
Noi detalii in dosarul Elenei Udrea.
Sursa: Facebook

Au aparut noi detalii in dosarul gentii de aproape 4.000.000 de dolari, al Elenei Udrea. S-a aflat cine este unul dintre denuntatorii acestei!

S-a aflat cine sunt denuntatorii Elenei Udrea, in dosarul gentii cu aproape 4 milioane de dolari. Se pare ca unul dintre acestia este miliardarul Bogdan Buzaianu.

Detaliu incredibil aparut in dosarul Elenei Udrea! S-a aflat cine sunt denuntatorii in cazul gentii cu aproape 4 milioane de dolari!

Omul de afaceri Bogdan Buzaianu, care a denutnat-o pe Elena Udrea, supranumit unul dintre cei mai mari "baieti destepti" din domeniul Energiei, este considerat si cel care ar fi pus la cale jaful de la Hidroelectrica.

De asemenea, Bogdan Buzaianu este si suspectat ca ar fi castigati ilegal 45 de milioane de dolari intr-o tara din vestul continentului african.
Potrivit romaniatv.net, in anul 2004, Bogdan Buzaianu a semnat cel mai mare contract de energie cu Hidroelectrica, cu o valoare de aproximativ 1 miliard de dolari. Procurorii DIICOT sustin ca respectivul contract ar fi fost incheiat ilegal si ar fi insemnat 1% din PIB-ul Romaniei.
Insa in urma anchetei realizate la Hidroelctrica, numai directorii au fost condamnati si au primit pedeapsa cu executare, iar apoi dosarul s-a inchis.

De asemenea s-a aflat despre Bogdan Buzaianu si faptul ca a incheiat afaceri multe afaceri si prin intermediul unor firme off-shore. Site-ul cancan.ro a publicat cateva imagini de senzatie cu vila uluitoare pe care celebrul afacerist Buzaianu o detine undeva in sud-estul Frantei, care se afla pe o colină din localitatea Beaulieu-Sur-Mer, ce a fost achizitionata in 2007-2008, cu aproximativ 12 milioane de euro.

Proprietatea are cel circa 3.000 mp, mai multe piscine, o grădina superba, dar si opere de artă și statui extrem de scumpe. Pentru a nu se afla ca este proprietarul maretului imobil, afaceristul Buzaianu a mascat totul folosindu-se de mai multe firme offshore anonime. Se pare ca in prezent acesta ar scos la vanzare casa de lux, prin intermediul companiei Sotheby’s, la pretul de 30 milioane de euro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit romaniatv.net, Bogdan Buzaianu ar fi mai detinut inca o vila de lux tot in Franta, in aceeasi localitate, Beaulieu-Sur-Mer, pe care ar fi achizitionat-o cu 15 milioane de euro de la un traficant de armament din Liban, dar ulterior ar vandut-o.

Citeste si: Elena Udrea și Ioana Băsescu condamnate la închisoare în dosarul campaniei pentru Băsescu. Ce pedeapsă au primit

Citeste si: Elena Udrea a spus tot adevărul! A fost sau nu iubita președintelui Traian Băsescu?

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.