Detaliul care a atras atenția internauților la momentul sosirii Iuliei Vântur cu Salman Khan la nunta secolului. Motivul pentru care cei doi au venit împreună, dar au petrecut separat

Autor: Diana Bostan

Iulia Vântur și Salman Khan la nunta lui Ambani din India

Sursa: Captură TikTok

Iulia Vântur și Salman Khan au luat parte la nunta secolului din India. Deși ar fi ajuns împreună la grandiosul eveniment, cei doi s-au fotografiat separat.

România a avut un reprezentant la nunta celui mai bogat om din India. Frumoasa Iulia Vântur și-a făcut apariția alături de Salman Khan, însă un detaliu a atras atenția internauților.

Citește și: Care este relația dintre Iulia Vântur și mama lui Salman Khan! O româncă din India a dat cărțile pe față: „Iulia este singura femeie care..”

Salman Khan și Iulia Vântur au venit împreună, dar s-au fotografiat separat

De vineri, 12 iulie, până duminică, 14 iulie, India a găzduit nunta anului 2024. Anant Ambani, fiul cel mic al magnatului Mukesh Ambani, cel mai bogat om din Asia, s-a unit în căsătorie cu Radhika Merchant, fiica lui Viren și Shaila Merchant, proeminenți magnați în industria farmaceutică.

Citește și: Cum este să fii soția celui mai bogat om din Asia? Nita Ambani are peste 600 de servitori în fiecare zi și nu a purtat niciodată aceeași pereche de pantofi de două ori

Printre invitații de la evenimentul fastuos nu au lipsit Salman Khan și Iulia Vântur. Deși mai multe filmulețe de la nuntă confirmă că ar fi venit împreună, cei doi au fost surprinși fotografiindu-se și petrecând separat. Acest lucru a alimentat speculațiile conform cărora relația lor ar fi mai degrabă una de prietenie decât de cuplu. Cu toate acestea, în urmă cu ceva timp, Iulia Vântur a declarat faptul că starul indian preferă să-și țină viața personală departe de ochii presei, iar acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care cei doi sunt văzuți împreună, dar distanți unul față de

celălalt.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Anamaria Prodan, căsătorită de două ori cu același inel, cumpărat de ea. “Inelul meu pe care eu astăzi îl port cu mândrie, nu mi l-a dat nimeni, e al meu.”

În ciuda speculațiilor privind relația sa cu Salman Khan, Iulia Vântur a avut o apariție extrem de apreciată la nunta anului.

Ea a strălucit în două ținute impresionante, schimbând o rochie aurie cu una argintie cu negru, atrăgând privirile și admirația tuturor celor prezenți.

Detaliul a stârnit un val de controverse în mediul online

Faptul că Salman Khan și Iulia Vântur nu s-au afișat împreună la eveniment a stârnit un val de controverse în mediul online. Internauții speculează intens că cei doi sunt doar amici și nu mai formează un cuplu, alimentând astfel zvonurile despre relația lor.

Citește și: Salman Khan a fost ținta unui atac armat. Indivizii au tras mai multe focuri de armă în locuința starului de la Bollywood

„Ce mândră ești de tine. Păcat că Salman Khan nici măcar nu te bagă în seamă!”/ „Doamne, ce eforturi face pentru Salman Khan ăla și el nici nu o bagă în seamă”/„ Salman Khan doar se folosește de Iulia Vântur! Nu o va lua niciodată de nevastă”, sunt

doar o parte din comentariile lăsate de internauți pe TikTok.