DETALIUL care a facut-o sa paralizeze de frica! Ce a descoperit o femeie in propria-i gradina

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 26 feb 2017, 23:08

June Brady in varsta de 65 de ani a ramas stana de piatra cand a vazut in gradina fata unei vrajitoare care se uita la ea dintr-un boschet.

Femeia a zarit pe fereasta detaliul sinistru si a iesit in gradina lasand frica ce o cuprinsese deoparte pentru a lamuri misterul. Cand s-a apropiat de boschetii din gradina, insa June a descoperit ca fata vrajitoarei era formata din frunzele arbustilor.

M-am uitat pe fereastra in gradina si am vazut fata unei vrajitoare. Mi-a stat inima de frica. Era foarte intuneric afara.

Ea a facut o fotografie ca sa demonstreze prietenilor ca nu minte si nu se inseala in ceea ce a vazut. Cu nasul mare si fata verde, e lesne de vzaut de ce June a crezut ca boschetul semana cu ceva mult mai sinistru.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.