DETALIUL de la nunta care i-a INGROZIT pe toti! Ce i-a facut MIRELE alesei lui in vazul tuturor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:38

Nunta reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente din viata unei femei, iar pentru ca totul sa fie perfect in ziua cea mare doamnele au grija si de cel mai mic detaliu.

Foarte nerabdatori sa ajunga in intimitate, doi miri nu s-au mai abtinut si au inceput sa preludiul pentru noaptea nuntii inca de cand si-au pus pirostriile, si nu oricum, ci in vazul tuturor.

Toata lumea a rams socata cand a vazut cum mirele ii ridica rochia si o pipaie pe fund...cei mai indrazneti au imortalizat momentul si au postat poza pe Internet unde, toti cei care au vazut-o au ras cu lacrimi sau au ramas scarbitid e gestul celor doi! Nu credeti ca au exagerat?

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.