Detaliul incredibil care nu s-a văzut la înmormântarea Mioarei Roman! Oana Roman, sfâșiată de durere când și-a luat adio de la mama ei

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 27 feb 2024, 20:14

Oana Roman a stat în permanență la căpătâiul mamei sale

Sursa: wowbiz.ro

Mioara Roman a fost înmormântată ieri, pe 26 februarie, după ce, pe 23 februarie, a murit în somn, din cauza unui stop cardio-respirator.

Moartea Mioarei Roman a adus multă suferință în jur, cei care au cunoscut-o fiind profund îndurerați de pierderea ei. Însă, cele mai marcate de acest eveniment sunt fiicele sale, Catinca și Oana Roman.

„Este îmbrăcată într-o rochie neagră, elegantă, cu perle la gât. Și coliva are perle. Oana a cumpărat rochia și pantofii. A fost îmbrăcată elegant, cu haine noi, am machiat-o frumos', a afirmat prietena Oanei Roman, Gabriela Lucuțar, pentru Playtech. 

Oana Roman a fost sfâșiată de durere când și-a luat adio de la mama ei

Luni, după slujba de înmormântare, ținută la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, Mioara Roman a fost condusă spre cimitirul Reînvierea de membrii familiei, prieteni, vedete, dar și de oameni obișnuiți.

Întreaga zi a fost una plină de durere pentru Catinca și Oana Roman, însă momentul în care trupul mamei lor a fost coborât în groapă a reprezentat cel mai sfâșietor moment pentru cele două.

Citește și: Colivă cu foiță de aur! Imagini de la înmormântarea de lux a Mioarei Roman! Cum arată aranjamentele florale

Pe tot parcursul slujbei funerare și în drumul spre cimitir, fiicele Mioarei Roman au fost nedezlipite de coșciug, iar în momentul în care s-au despărțit pentru totdeauna de mama lor, Oana Roman a izbucnit în lacrimi, în timp ce sora ei se stăpânea cu greu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În imaginile de la cimitir se poate observa că Oana privea, cu un mare gol în suflet și cu lacrimi în ochi, groapa în care a fost depus sicriul mamei sale.

Însă, în tot acest timp, a fost susținută de un apropiat.

Ce a făcut Catinca Roman când mama ei a fost coborâtă în groapă

De asemenea, wowbiz.ro informează că vedetei i-a fost alături și fiica ei, Isa, care a fost, și ea, vizibil afectată de pierderea bunicii ei, la care mergea des în vizită, împreună cu Oana Roman.

În tot acest timp, Catinca Roman a stat la distanță de mormântul Mioarei, posibil din cauză că nu a putut suporta să privească dureroasa scenă a îngropării sicriului.

Citește și: Ce imagini a publicat Oana Roman cu mama ei, chiar în ziua înmormântării! Vorbele emoționante spuse de Mioara Roman într-un interviu

Femeia a fost înmormântată într-un sicriu alb, la fel ca florile de la ceremonia funerară. Totul a fost ales de către Oana, care a fost ajutată de Gabriela Lucuțar la organizarea întregului eveniment. 

„Ea mi-a cerut să fie un eveniment decent, organizat însă la superlativ, cu fast, pentru că doamna Mioara a fost o personalitate importantă.(...) Pentru funerarii, Oana a solicitat foarte multe flori albe, un munte de flori albe, se vor împarți foarte multe pachete pentru persoanele nevoiașe”,  a dezvăluit Gabriela Lucuțar.