Detaliul pe care nimeni nu l-a știut despre relația dintre Rona Hartner și Herve Camilleri, al doilea soț al actriței. „I-a făcut probleme”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 29 nov 2023, 13:56

Detaliul pe care nimeni nu l-a știut despre relația dintre Rona Hartner și Herve Camilleri

Sursa: Rona Hartner Facebook

Rona Hartner, o actriță extrem de îndrăgită și apreciată, s-a stins din viață la doar 50 de ani, după ce a fost învinsă de o boală necruțătoare: cancerul. Viața acesteia nu a fost întotdeauna roz, însă datorită stării sale pozitive, a reușit să ascundă părțile mai puțin luminoase din viața sa.

Viața amoroasă a Ronei Hartner a stârnit mereu curiozitate în rândul fanilor ei. Din păcate, în cele mai grele momente din viața sa, Rona nu a avut alături pe niciunul dintre foștii soți.

Ce relație a avut Rona Hartner cu Herve Camilleri. Rinda a dat cărțile pe față

Rinda Hartner, sora regretatei Rona Hartner, a vorbit recent despre ultimele momente dificile din viața actriței, aducând la lumină informații și detalii despre fiica artistei și dar și despre ofensarea pe care a simțit-o atunci când a aflat că Rocco Sedano, primul soț al

Ronei, intenționează să participe la ceremonia de înmormântare.

De asemenea, Rinda s-a manifestat vehement și în privința lui Herve Camilleri, al doilea soț al actriței, subliniind nu doar absența acestuia din viața lor, ci și provocările pe care a trebuit să le despășească Rona în relația cu acesta.

Citește și: Rona Hartner și-a ținut fiica ascunsă timp de 15 ani! Ce dezvăluiri făcea regretata artistă în urmă cu 6 luni

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Herve e dispărut în ceață, nu știu! Herve i-a făcut probleme Ronei cât a fost cu ea și după care a dispărut! Nu știu, dar… Rona a fost un om foarte bun și avea încredere în toată lumea și din păcate s-a nimerit cu două persoane invidioase, geloase, nu știu care a fost problema lor”,  a mai spus sora Ronei.

Rona Hartner a fost uitată de foștii soți

Rona Hartner a fost o luptătoare, după ce a reușit să învingă cancerul de două ori. Cu toate acestea, a treia oară boala nemiloasă și-a spus cuvântul și a pus stăpânire pe întregul organism al actriței. 

Vedeta se stabilise în Franța, acolo unde i-a cunoscut și pe cei doi foști soți, dar care au uitat-o și nu i-au fost alături în cele mai grele momente. 

După ce a fost diagnosticată cu cancer în metastază, Rona Hartner a fost neglijată de foștii soți, dansatorul argentinian Rocco Sedano și francezul Herve Camilleri. Aceștia nu doar că au ignorat să îi ofere sprijin, dar păreau complet indiferenți de soarta actriței.

Citește și: Rona Hartner, despre cruntul moment în care a fost diagnosticată cu cancer: ”Nu am știut că va fi atât de greu” Artista a dezvăluit de ce a fost dată afară din cabinetul medicului

„Nu, nu m-a ajutat niciunul dintre ei, cu nimic. Mama a venit, din Canada, au venit pe fugă și sora și fratele meu și m-au ajutat cu de toate, cu tot ce au putut. N-a fost însă și cazul foștilor soți, trebuie să înțeleg că unele uși se închid pe viață”, spunea regretata artistă.