Detinutul care a pus pe jar fortele de ordine si a ingrozit oamenii dintr-o sala de judecata!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 aug 2021, 07:50

Iata-l in imagini pe detinutul care a pus pe jar fortele de ordine si a ingrozit oamenii care erau, in sala, in timpul unei sedinte obisnuite, la Judecatoria sectorului patru din Capitala.

Individul, urcat pe pervazul geamului, incearca sa le explice negociatorilor de la politie care sunt revendicarile sale. Detinutul pare de neclintit. Isi aranjeaza caciula pe cap si isi spune naduful cu gesturi largi. Are 28 de ani si a fost condamnat la opt ani de inchisoare pentru furt si talharie.Ca sa fie mai convingator, detinutul tine in mana un ciob de sticla. El sustine ca a fost abuzat in inchisoarea din Giurgiu si cere sa fie mutat la penitenciarul Rahova.

Sala de judecata s-a golit imediat. Oamenii au fugit buluc pe scari.
Individul a reusit sa faca toata aceasta isprava dupa ce a intrat in boxa acuzatilor si i s-au scos catusele. Pana la urma, s-a lamurit situatia. Cei de la Administratia Penitenciarelor spun ca detinutul nu a avut cutit, cu doar un ciob. Prin gestul sau detinutul a vrut sa atraga atentia. El le-a spus oamenilor legii ca ar fi fost abuzat sexual in penitenciar.
Mai bine de doua ore au negociat politistii cu el ca sa renunte la protest. Totul s-a terminat cand detinutul a coborat de buna voie.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.