Detoxifierea ideala pentru organism! Ce sucuri naturale sunt benefice in sezonul cald si care sunt ingredientele ideale pentru realizarea licorilor - minune

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 22:09

Invitati in platoul “Teo Show”, Ilinca Vandici si specialistul in detoxifiere, Cesur Durak, au enumerat cateva dintre marile beneficii ale sucurilor naturale din legume si fructe care stau la baza unei cure de detox.

Intrebat de Teo cand este de preferat sa recurgem la o astfel de cura, Cesur a specificat ca ideal ar fi sa ne curatam organismul cel putin de doua ori pe an, primavara si toamna si trebuie sa dureze cel putin sapte zile.  Program de detoxifiere la centrul din Bodrum, este personalizat, in functie de rezultatele analizelor facute in prealabil.

Cei doi invitati au prezentat trei smoothie-uri care pot fi consumate vara, deoarece acestea sunt racoritoare, hidrateaza organismul si ne ajuta sa slabim in acelasi timp.

Un prim smoothie regenerant pentru organism este cel care are la baza pepenele rosu si care ajuta buna functionare a rinichilor, hidrateaza organismul, are effect antioxidant, echilibreaza functiile inimii si curata colonul. Ingredientele necesare se pregatesc separat la blender.

-4 felii de pepene rosu
-o portocala
-1 mar verde
- ceai verde (1 lingurita)
-1 pahar cu apa plata

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alt

suc natural benefic pentru organism este cel care are la baza capsunele si care ajuta foarte mult in curele de slabire. Acest smoothie are proprietati remineralizante, depurative, antiinflamatoare, anticancerigene, bactericide, si este un excellent tonic hepatic.

-o mana de capsune
-1/2 sfecla rosie
-1/2 tulpina de telina
-o felie de lamiae
-1 pahar cu apa plata

Urmareste in materialul video de mai jos sfaturle date de Cesur Durak: