DEVASTATOR: Credea ca are relatia perfecta si il iubea ENORM! A intrat IN SOC cand a aflat cu cine o insela de 4 ani de zile: "Sunteti bolnavi amandoi!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:49

Sa fii inselat este probabil cea mai mare umilinta pe care o poti avea intr-o relatie.

Este si cazul lui Kylie, o tanara in varsta de 26 de ani din Marea Britanie, care nici acum nu isi poate reveni din soc. Totul a inceput in urma cu 4 ani. Dupa doar 5 luni de cand s-au cunoscut ea s-a mutat impreuna cu Dean, iubitul ei.

Relatia a decurs perfect, in al treilea an acesta a cerut-o in casatorie. La doua saptamani dupa marele eveniment Kylie a ramas si insarcinata.



Bucuria era nespus de mare si, dupa ce a nascut, tanara si-a rugat mama sa se mute cu ei pentru a-i ajuta la cresterea copilului, mai ales ca un al doilea bebelus era pe drum.

Intr-o seara insa, ea si-a surprins sotul uitandu-se la un film porno impreuna cu mama ei. A fost convinsa de acestia ca totul nu este decat o gluma. Desi le-a dat de inteles ca ii crede, Kylie nu a renuntat la banuielile ei.


Acestea au fost confirmate dupa ce a verificat pe ascuns telefonul mamei, gasind zeci de mesaje compromitatoare de la Dean. Cei doi aveau o relatie ascunsa de foarte multa vreme.

Totul a culminat dupa ce, intr-una din zile, Kylie s-a intors mai devreme acasa si i-a surprins intretinand relatii sexuale.

Acum tanara este distrusa si nu intelege cum de iubitul ei a putut sa o insele chiar cu propria mama.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei