Devii expert în achiziții publice prin cursurile de pregătire profesională

Author: Oana Picerea

Domeniul achizițiilor publice este unul foarte vast și bine reglementat, ceea ce înseamnă că o carieră de succes în acest sens pot dezvolta doar persoanele care alocă un interes deosebit pregătirii și instruirii profesionale. Deprinderea cunoștințelor teoretice și practice specifice este etapă esențială pentru a-ți putea obține calificarea și a deveni astfel expert în achiziții publice. Inscrie-te la cursul de expert SEAP și descoperă cum poți deveni printre cei mai buni!

Ce vei învăța în cadrul unui curs de expert SEAP?

Cursurile Aprendis îmbină într-un mod foarte eficient informația teoretică cu practica în așa fel încât să îți poți contura o viziune completă asupra domeniului. Accentul cade în primul rând pe modul în care funcționează platformele SEAP și care este rolul acestora în domeniul achizițiilor publice, însă întreg procesul este prezentat într-un mod foarte atractiv și pe înțelesul tuturor. De la legi și reglementări obligatorii, la modul în care se efectuează propriu-zis o achiziție publică, toate aceste aspecte îți vor fi prezentate într-un mod foarte detaliat. Vei învăța cum se derulează procedurile de achiziție publică, ce conține caietul de sarcini, care sunt regulile de participare la procedurile de atribuire, plus tot ce trebuie să știi despre publicarea anunțurilor, tipurile de licitație existente și modalități de soluționare a contestațiilor, pe lângă multe altele.

Care sunt pașii pentru a te înscrie la un curs Aprendis?

Dacă vrei să urmezi o carieră în domeniu, fie că ești la început de drum, fie că deja deții o oarecare experiență, tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma Aprendis și pagina aferentă cursului de expert SEAP. Aici vei găsi toate informațiile de care ai nevoie pentru a fi sigur că iei decizia potrivită, plus un formular de înscriere pe care va fi nevoie să îl completezi cu datele personale solicitate. Vei fi contactat în scurt timp pentru a-ți fi oferite toate informațiile cu privire la modul de desfășurare, dar și alte detalii de care ai nevoie pentru o experiență ideală. Este nevoie să te grăbești însă dacă îți dorești să faci parte din următoarea grupă pentru că locurile sunt limitate și se ocupă rapid în ordinea înscrierilor.

Care sunt beneficiile unei sesiuni de pregătire profesională cu Aprendis?

Dincolo de faptul că te bucuri de o abordare completă, teoretică și practică deopotrivă, ai șansa să interacționezi cu profesioniști în domeniu din a căror experiență vei putea învăța mult mai mult decât un traseu standardizat de derulare a unei proceduri de achiziție publică. Cum vorbesc, cum se comportă, ce conduită au, ce secrete au descoperit, toate acestea sunt bonusuri de care te poți bucura la fiecare întâlnire.

Pentru că timpul este o resursă foarte prețioasă, cursurile Aprendis s-au dezvoltat pe un program foarte avantajos și se desfășoară exclusiv în sistem de video-conferință online, live, în așa fel încât să nu fie nevoie să te deplasezi. Acest lucru îți va permite să participi de oriunde te-ai afla, timp de trei săptămâni, în fiecare sâmbătă și duminică între orele 10:00 și 14:00.

Finalizarea unui curs de expert achiziții publice vine cu o multitudine de oportunități în carieră, deschizându-ți drumul către a te angaja pe postul dorit în domeniu, ori pentru a-ți înființa propria afacere într-o astfel de arie foarte ofertantă. Cursul se finalizează printr-un examen de absolvire, constituit din două părți, după care vei primi o diplomă recunoscută la nivel național și internațional care va reprezenta un element foarte important la CV și care, de multe ori, te va departaja de ceilalți candidați pe postul vizat.

Deschide porțile spre o carieră de vis alături de Aprendis!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.