DEZASTRU AVIATIC si vieti curmate! Un elicopter militar s-a PRABUSIT pe un camp VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:27

Ieri dupa-amiaza cinci militari se aflau la bordul unui elicopter pentru a efectua un zbor de antrenament.

Aveau de facut o simulare a unei situatii de urgenta in urma careia urmau sa salveze oameni aflati in dificultate. Era liniste, nimic nu prevestea nenorocirea ce urmat.

Elicopterul s-a prabusit pe un camp de langa localitatea bacauana Beresti-Bistrita. Alertati de flacarile inalte si de fumul gros, localnicii si-au dat seama de nenorocirea care-a avut loc la doi pasi de ei.

Speriat, un barbat si-a sunat imediat un prieten militar sa se asigure ca e in regula.
Numai ca in acel moment elicopterul era deja prabusit.

La scurt timp s-a declansat starea de alerta. Zeci de ambulante si masini de pompieri au venit la fata locului.

Accidentul a fost fatal pentru doi dintre militari. Unul dintre ei avea 33 de ani si era mecanic de bord, iar celalalt, plutonier, in varsta de 37 de ani, era casatorit si avea un copil. Ceilalti trei, raniti grav, au fost transportati aseara cu o aeronava la Bucuresti.


Doi dintre ei sunt acum pe patul Spitalului Militar din Capitala cu arsuri serioase, in timp ce altul, internat la Spitalul Floreasca, are contuzii si arsuri multiple. El a fost deja operat, dar medicii sunt rezervati in privinta prognosticului.

Elicopterul prabusit era unul Puma Socat! Este un aparat de lupta, de dimensiuni medii, capabil sa opereze pe timp de noapte si vreme nefavorabila.

Elicopterul este dotat cu mai multe arme, printre care si rachete antitanc, dar poate fi folosit, totodata, pentru transport.


 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.