Dezastru în casa Puterea dragostei! Concurenții sunt puși pe șotii. Urmărește o ediție incredibilă joi, 18 februarie, de la 11:00 și de la 17:00 la Kanal D

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 17 feb 2021, 19:00

O nouă ediție incredibilă Puterea dragostei are loc joi, 18 februarie, la Kanal D.

Concurenții din casa Puterea dragostei sunt puși pe glume în această ediție. Întreaga casă este distrusă de concurenți, aceștea demolează toate lucurile existente în jur. George și Andrei dezmembrează paturile, fetele sunt luate pe sus de către băieți, canapele sunt ridicate, tot ce există pe mese sunt aruncate pe jos. Un adevărat dezastru se declanșează, iar nimeni nu le poate sta conucrenților în cale. În mare parte, capul rautăților sunt câțiva concurenți, George, Andrei, Andrada și Alexandru.

Între Alexandra și Adriana are loc o discuție tensionată, Alexandra se simte deranjată de vorbele pe care sora ei le-a spus față de un concurent din casă.

”Ori nu ți-ai dat seama de ce ai spus, ori ai vrut să zici...Încetează cu chestiile astea și cu aberațiile astea și nu mai vorbi urât”, i-a spus Alexandra surorii ei.

Adriana ajunge la capătul răbdării și nu mai suportă să treacă cu vederea gesturile lui Cristian Comânici, care mereu găsește câte ceva și îi reproșează.

”Auzi Comănici, dar pentru tine cum e mai bine, că vorbesc nu e bine, că stau degeaba nu e bine, dar ce să fac...”, a spus Adriana exasperată de atitudinea lui Cristian Comănici, care nu o lasă în pace.

Citeste si: Cristian Comănici detonează bomba: Maria, iubita lui Marinescu, îl place pe el! Urmărește Puterea dragostei luni, 15 februarie, de la 11:00 și 17:00 la Kanal D

Alexandru, momente incredibile când s-au stins camerele

Mariana a spus totul despre gestul lui Alexandru în momentul în care camerele nu i-au putut filma. Tânăra i-a mărturisit Cristinei Mihaela că la baie Alexandru a prins momentul că nu se filmează și și-a dat tricolul jos, în timp ce ea era acolo cu o ală concurentă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Acolo la baie a văzut că nu se filmează și și-a dat tricolul jos și eram și eu și Aya”, a spus Mariana foarte timorată.

”Am zis sa profit la maximum”, a replicat Alexandru.

Alexandra a făcut lumină în casa Puterea dragostei, aceasta a spus cine pe cine dorește din competiție și nu vrea să recunoască.

”Eu cred că în momentul de față Mariana îl dorește pe Codruț și Comănici mă dorește pe mine”

O discuție aprinsă are loc și între Cazi și Alexandra, acesta spune că tânăra vrea să-i inducă în continuu că nu o place pe Andrada și că nu este potrivită pentru el.

”Eu sunt genul tău de femeie, nu Andrada!”, i-a spus Alexandra.

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.