Dezastru in gradinite! Copii sunt nevoiti sa invete primele taine ale invataturii in frig

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 22:26

Au cativa ani, vor sa descopere tainele vietii, dar noi le oferim, in schimb, frig in gradinita.

Prichindeii sunt imbracati ca afara, dar tot le intra frigul in oase in orele cat sunt nevoiti sa indure nepasarea celor mari.
Educatoarele de la Gradinitele 24 si 21 din Bacau nu mai stiu ce jocuri sa mai inventeze pentru ca micutii sa se incalzeasca.
Imbracati cu haine groase, copiii  dardaie de frig in clase iar cand vine ora somnului de dupa-amiaza este si mai rau. In acest caz, doar jumatate dintre  prescolarii inscrisi  la aceste gradinite au mai venit  la ore.

Parintii, care nu au avut  cu cine sa-si lase copiii acasa, au adus calorifere electrice la gradinita pentru a le creea confort micutilor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In schimb ,reprezentantii firmei care executa lucrarile de modernizare a retelelor de termoficare ridica din umeri si spun ca,

nu depinde numai de ei pentru ca lucrurile sa reintre pe fagasul normal. Cu toate acestea, pana saptamana viitoare, se pare ca  toate lucrarile vor fi finalizate  iar copiii vor avea caldura in salile de clasa.Pana atunci, insa micutii se incalzesc  prin miscare.

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!