DEZASTRU pe cateva stradute din Timisoara! Iata ce au lasat in urma muncitorii care reabiliteaza carosabilul

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 15:08

Slalom printre mormanele de moloz, o suta de metri gropi si alergare usoara pe santierul ridicat semet in zona istorica a Timisoarei.

Altfel spus o adevarata proba de echilibristica. De asta au parte fara voia lor pietonii care se incumeta sa puna piciorul pe singura cale de acces dintr-o parte intr-alta a strazii: niste scanduri subrede, care seamana cu panza de paianjen a elefantului.

 

Pietonii ajung astfel cascadori de ocazie. Puntea de legatura seamana mai degraba cu o barna, decat cu un trotuar. Ingust, miscator, fara balustrade de protectie si in panta, podetul reprezinta un real pericol pentru trecatori.

In special pentru cei batrani.

 

Priviti-o pe doamna din imagine. Nu e de mirare ca s-a ratacit in mijlocul santierului imens. Practic, cat vezi cu ochii e numai praf, moloz si gropi uriase. E o adevarata provocare sa ajunga pe drumul cel bun.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Autoritatile reabiliteaza o parcare, asa

ca s-au apucat serios de treaba. Pana aici nimic de zis. Doar ca modul in care muncitorii efectueaza lucrarile pun in pericol siguranta trecatorilor.

 

Lucrarea a fost inceputa in vara si are termen de executie sase luni. Pe cand va fi reabilitata parcarea in totalitate, pietonii se pot considera campioni la escaladat mormane de pamant si mentinerea echilibrului pe barna.