Dezastru pe o șosea din Alexandria! Cod roșu activat, după ce un microbuz şi o autoutilitară s-au ciocnit. 13 persoane, rănite și transportate la spital

Autor: Alina Petre
Actualizat: 05 aug 2023, 00:25

Accident grav în Alexandria

Un microbuz plin cu pasageri şi o autoutilitară s-au ciocnit, sâmbătă dimineața, într-o intersecţie din municipiul Alexandria.

Accidentul rutier s-a produs în dimineața zilei de sâmbătă, 5 noiembrie, la intersecția străzilor Cuza Vodă și 1 Mai din municipiul Alexandria, județul Teleorman. În urma impactului microbuzul s-a răsturnat.

Citeste si: Motivul pentru care un adolescent de doar 17 ani s-a aruncat de la etajul doi al unui bloc din Târgu Jiu. Mama lui a fost cea care a sunat la 112

Cod roșu activat, după ce un microbuz şi o autoutilitară s-au ciocnit. 13 persoane au fost rănite și transportate la spital

Accidentul a avut loc în dimineața zilei de sâmbătă, la ora 04.02, în municipiul Alexandria, la intersecția străzilor Cuza Vodă și 1 Mai, în care au fost implicate un microbuz de transport persoane și o autoutilitară de transport marfă.

La sosirea forțelor de intervenție, s-a constatat că microbuzul era răsturnat, însă toate persoanele erau ieșite, acuzând leziuni ușoare.

În eveniment au fost implicate 16 persoane, dintre care 15 din microbuz și una din autocamionetă”, 
transmite ISU Teleorman.

În urma impactului 13 persoane, cu vârste între 25 și 65 de ani, cu leziuni ușoare, conștiente și cooperante, au fost transportate la U.P.U. Alexandria pentru investigații medicale amănunțite și îngrijiri de specialitate.

Pentru gestionarea optimă a acestui eveniment, salvatorii teleormăneni au intervenit cu șase ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean, un echipaj SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple (ATPVM), o mașină de stingere și o autospecială de descarcerare.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După asigurarea măsurilor P.S.I., cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Greșeala fatală a tatălui cu 12 copii care și-a pierdut viața într-un accident, în Suceava

Un grav accident s-a produs, miercuri, în Suceava. Un tată a 12 copii a murit, după ce microbuzul pe care îl conducea a fost izbit în plin de un autoturism.

Un bărbat de 50 de ani, tatăl a 12 copii,  a murit în timp ce voia să întoarcă microbuzul  cu care mergea să-şi ia băieţii de la şcoală, iar un autoturism, condus de un şofer băut, l-a lovit în plin.

Bărbatul se afla la volanul unui microbuz, un bărbat de 50 de ani a efectuat o manevră de întoarcere pe linie continuă. În timp ce se afla pe mijlocul drumului, autoutilitara a fost lovită de un alt șofer, în vârstă de 26 de ani, care conducea cu viteză.

„Persoana încarcerată a fost extrasă din autovehicul de către pompierii militari și predată echipajelor medicale și paramedicale.

Este vorba despre un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, căruia i se aplică manevrele de resuscitare, acesta aflându-se în stop cardio-respirator”, au transmis la acel moment salvatorii.

Citeste si: Greșeala fatală a tatălui cu 12 copii care și-a pierdut viața într-un accident. Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere. Video

 

Taguri: