Dezastru pe șosea, după ce două microbuze s-au ciocnit - 4 persoane, rănite și transportate la spital

Author: Alina Petre
Actualizat: 19 iul 2022, 08:50

Accident grav, în Mureș

A fost dezastru pe o șosea din Mureș, după ce două micobuze s-au ciocnit frontal. În urma impactului patru persoane au fost rănite.

Un cumplit accident a avut loc, luni, în Mureș. Două micobuze s-au ciocnit frontal, iar patru persoane au fost rănite și transportate la spital.

Accidentul s-a produs în localitatea Haranglab din judeţul Mureş. La fața locului au intrevenit mai multe echiaje SMURD.

În evenimentul rutier în care au fost implicate două microbuze se aflau 5 persoane. Patru dintre acestea au fost rănite şi au ajuns la spital.

"A fost vorba despre un accident rutier produs între două microbuze, în care se aflau 5 persoane. În urma impactului 4 persoane sunt de cod galben şi una de cod verde, victimele de cod galben sunt transportate la spital", a transmis ISU Mureş.

Circulaţia s-a desfăşurat pe un singur sens de mers pe toată durata intervenţiei salvatorilor.

În urma accidentului, poliţiştii au deschis deja un dosar penal și în continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Citeste si: Accident cumplit, în Capitală! O femeie, spulberată de un tren de călători

Un tânăr a murit, sâmbătă, într-un grav accident pe Șoseaua Antiaeriană, din București

Un accident   grav a avut loc, sâmbătă dimineața, pe Șoseaua Antiaerieană, din București. În urma impactului devastator un tânăr și-a pierdut viața.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Un tânăr a murit după ce a pierdut controlul volanului și a intrat cu viteză într-un copac. Accidentul s-a produs, sâmbătă dimineața, în jurul orei 05:30, pe Șoseaua Antiaerieană, din București.

Potrivit martorilor, acesta circula cu viteză, a pierdut controlul volanului şi-a intrat frontal într-un copac de pe marginea drumului, lângă zidul Cimitirului Tudor Vladimirescu.

Bărbatul a rămas încarcerat, fiind necesară intervenția pompierilor.

Din nefericire, impactul a fost atât de puternic, încât bărbatul a decedat pe loc.

Medicii care au sosit la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Accidentul ar fi fost anunțat la 112 de un șofer de autobuz aflat pe traseu.

Acasă îl aștepta un bebeluș de 3 luni

Tânărul care a decedat în accident avea 26 de ani, iar acasă îl aștepta un bebeluș de doar 3 luni.

Familia este devastată în urma tragicului eveniment.

În urma accidentului, poliţiştii au deschis deja un dosar penal și în continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Citeste si: Cine era tânărul care a murit sâmbătă în accidentul produs pe Șoseaua Antiaeriană, din Capitală- Detalii tulburătoare

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.