Dezastru pe Valea Oltului, după un carambol cu 4 mașini implicate - Traficul este îngreunat

Author: Alina Petre
Actualizat: 27 apr 2023, 02:30

Accident pe Valea Oltului

Un carambol s-a produs, miercuri dimineață, pe Valea Oltului, în care au fost implicate patru mașini. Traficul este îngreunat în zonă.

Un grav accident de circulație a avut loc, miercuri dimineață, pe DN7-Valea Oltului, la intrare în Tălmaciu. În coliziune au fost implicate patru autoturisme. 

Patru autovehicule s-au lovit, miercuri dimineaţa, pe DN 7, în zona localităţii sibiene Tălmaciu, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

„Pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, la intrare în localitatea Tălmaciu, judeţul Sibiu, s-a produs o coliziune faţă-spate între patru autovehicule",

se arată într-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Din feircire, nu au fost persoane rănite în urma evenimentului rutier, potrivit sursei citate.

Circulaţia se desfăşoară îngreunat pe ambele sensuri, dirijat, fiind valori ridicate de trafic în zonă.

Citeste si: Cine este tânărul care s-a înecat în apele Nistrului, cu o zi înainte să împlinească 25 de ani- Tragedie fără margini

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

O familie întreagă a murit într-un accident, în Teleorman- 2 adulți și 3 copii și-au pierdut viața

Un tragic accident s-a produs, luni dimineața, în Teleorman, în urma căruia doi adulți și trei copii și-au pierdut viața.

Doi adulţi şi trei copii au murit, luni, într-un  accident pe E70, între Văceni şi Vităneşti, după ce un autoturism a intrat în coliziune frontală cu un TIR.

În urma impactului, trei copii cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, o femeie de 38 de ani și un bărbat de 40 și-au pierdut viața.

Drumul European 70, numit și ”Drumul morții”

Șoferul mașinii  ar fi intrat pe contrasens și s-a izbit de TIR. Aceștia circulau dinspre București spre Alexandria și se îndreptau spre mare când au intrat în coliziune cu un TIR care se deplasa din sens opus. 

Tragedia s-a petrecut în jurul orei 4 dimineața, iar impactul a fost atât de puternic încât cei cinci au murit pe loc.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri care au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din orașul Zimnicea, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, la km 72 din direcția de deplasare municipiul București către Alexandria, ar fi întrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa din sens opus.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, și a pasagerilor din autoturism,respectiv o femeie de 38 de ani și 3 copii minori cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, toți din orașul Zimnicea. În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul ”, a transmis IPJ Teleorman.

Citeste si: Accident îngrozitor, în Dâmbovița- O persoană a murit, iar alte 4 au fost rănite, între care 2 copii- Cum s-a produs tragedia