DEZMAT CULINAR. Vedetele autohtone au dat iama in inghetata!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 08 oct 2020, 13:55

Multe domnite s-au strans ciorchine sa-l vada pe Tom Cruise la cinematograf, in cel mai nou film, Edge of tomorrow. Pana sa ajunga in sala s-au gandit ca ar fi bine sa-si faca incalzirea cu o portie sanatoasa de inghetata.

In timp ce Lora si Ilinca Vandici devorau inghetata, Malvina se hranea cu fast food. Niste aripioare picante din cand in cand nu strica. Imediat cum ne-a vazut ca am prins-o in fapt, a bagat repejor mancarea in punga, dar de sucul carbogazos nu s-a saturat.

Revenim la Lora pe care am surprins-o si cu batonul de ciocolata in gura. Mai, si noi care credeam ca fetele astea mananca doar frunze si beau doar apa plata cu lamaie! Priviti acum un joc ca intre fete, care sigur va incinge imaginatia barbatilor.

Lora o hraneste pe Doinita Oancea cu inghetata ca pe un puisor.

Prima data e refuzata, dar apoi o gadila, o giugiuleste si inghetata primeste. Parca ti-ai dori sa fii copil, la vederea acestor imagini. Bravo, fetelor! Avand in vedere ca vara e lunga si ca frigiderele sunt pline cu inghetata, abia asteptam sa va mai prindem la o sueta impreuna.

##VIDEO114266##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei