DEZMAT PE PLAJA! O actrita de telenovele surprinsa in ipostaze jenante VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 oct 2020, 16:55

Este tanara, blonda si total lipsita de inhibitii, desi cariera in televiziune si-a inceput-o prezentand emisiuni pentru copii. Letita Sabater este acum bomba sexy a Spaniei!

Un milion de vizualizari in doar 3 zile! Atat a strans videoclipul "Mister Policeman" lansat de celebra Leticia Sabater. Daca nu v-am convins de popularitatea ei, va mai aratam ceva. Leticia a jucat in numeroase telenovele de succes, a prezentat emisiuni, dar, parca, nimic nu i-a adus atata popularitate cum o face aceasta inregistrare video. Spaniolii sunt socati de aceste imagini filmate pe plaja, ziua in amiaza mare.

Vedeta telenovelelor, actrita Leticia Sabater, a fost filmata in timpul unei partide de amor, pe plaja, cu iubitul ei.
Nici nu a fost postat bine pe Youtube, ca filmuletul a si fost vizualizat de 300.000 de ori! Cunoscuta ca fiind o persoana simpatica, actrita s-a dezlantuit in timpul unui show de televiziune, cand a fost pusa in fata faptului implinit: A vazut in direct toate imaginile scandaloase!

In timpul show-ului TV, actrita a parut jenata, in prima faza, de imagini, dupa care a starnit o adevarata furtuna, cerandu-le realizatorilor, in repetate randuri, sa opreasca difuzarea lor.
Chiar daca nu este vorba despre imagini explicite, acestea au fost suficiente ca sa delcanseze o adevarata furtuna in Spania.