DEZNODAMANT fara precedent la ''Puterea dragostei''! Cine a fost ELIMINAT

Autor: O.P.
Actualizat: 22 nov 2020, 01:15
DEZNODAMANT fara precedent la ''Puterea dragostei''

Deznodamant imprevizibil in aceasta seara in gala ''Puterea dragostei''.

Mocanu a iesit favoritul saptamanii si a luat banii, dar acesta nu si-a protejat casa. Nici Fizz, dar nici Ligi nu au fost eliminati. In schimb, a plecat cel care a avut cele mai putine voturi din partea publicului, si anume, Baxter. 

Citeste si: Motivul pentru care None lipseste din emisiune: ''Un incident foarte neplacut...''

Urmariti totul in materialul video de mai jos: 

Citeste si: Lacrimi si tristete in Gala "Puterea dragostei"! Baxter, prima reactie dupa ce a fost eliminat din emisiune! Iata ce dezvaluiri inedite a facut tanarul, vizibil afectat de decizia publicului!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Surprize de proportii la "Puterea dragostei"! Ella si Iancu revin in emisiune! Afla cum va reactiona Jador si cum vor fi intampinati si alti trei concurenti care vor pasi in casa iubirii, ASTAZI, intr-o editie incendiara, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.