DEZVALUIRE BOMBA: Andreea Marin s-a logodit cu iubitul ei, Tuncay

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:47

O fi Zana o maestra a surprizelor, dar de aceasta data Tuncay a intrecut-o! Exact cand credea ca secretul ei este in siguranta, iubitul i-a facut-o!

Tuncay a postat  un mesaj pe un site de socializare, in care dezmintea zvonurile din presa conform carora ar fi fost obligat de cineva sa se insoare.

De aici si pana la marea dezvaluire n-a mai fost decat un pas. Luata prin surpindere, Andreea s-a emotionat asemnea unei adolescente. La cat de surprinsa a fost iubita lui, e lesne sa ne inchipuim ca de acum inainte nu doar fosta Zana este responsabila cu surprizele in casa lor.



E suficient sa fim putin atenti la reactiile Andreei cand vorbeste despre actualul logodnic, ca sa ne dam seama cat de fericita este vedeta cu noul statut de femeie logodita. Dupa o perioada in care soarele nu parea sa mai rasara pe strada Andreei Marin, vedeta si-a gasit in sfarsit echilibrul.

De cateva luni, nimic nu pare sa-i strice Andreei buna dispozitie. Silueta vedetei a revenit aproape de formele care au consacrat-o, iar tonusul este la cote maxime.
Ca sa nu mai vorbim de noul proiect de televiziune care o readuce pe fosta Zana inapoi in lumina reflectoarelor. Ce sa mai, a impuscat doi iepuri dintr-un foc: in cazul ei, dragostea i-a dat aripi, dar si un inel!
##VIDEO84430##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”