Dezvaluire incendiara la "Te vreau langa mine"! Iubitul a inselat-o cu un alt barbat si n-a rezistat sa nu se razbune. Uite cu cine s-a cuplat domnisoara din imagine

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:41

Tanara a venit in emisiune pentru a-l cunoaste pe Alex.

Iulia are 20 de ani si este model si studenta la Politehnica. De 5 luni este singura, asa ca a venit la "Te vreau langa mine" pentru Alex. Ea a povestit ca si-a cunoscut fostul iubit la o prezentare de moda, unde defilau amandoi. S-au placut, au inceput sa vorbeasca din ce in ce mai des si intre ei s-a infiripat o relatie care a tinut 2 ani si s-a sfarsit intr-un mod neobisnuit.



Tanara a marturisit ca, dupa ce a auzit mai multe zvonuri ca iubitul ei ar avea o relatie cu un alt barbat, l-a confruntat pe acesta si tanarul a recunoscut relatia cu un alt baiat.

"N-am simtit gelozie, cat am simtit dezamagire. Am fost scarbita", a marturisit ea.

Dornica de razbunare, Iulia a pus la cale un plan malefic. Pentru a fi sigura ca fostul iubit va suferi, a decis sa il insele si ea, tocmai cu barbatul cu care fostul iubit avea o relatie.


Iata marturisirea incredibila a tinerei:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”