Dezvăluire incredibilă făcută de Alin Sălăjean: „Să fie coincidență?” Ce mesaj a primit la scurt timp după ce Albert și Sorin au fost nominalizați spre eliminare la Survivor România 2021?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 22 iul 2022, 21:40
Alin Sălăjean, fostul concurent de la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

Alin Sălăjean urmărește cu sufletul la gură fiecare ediție a emisiunii Survivor România 2021 și îl susține pe Albert, încurajându-i și pe cei de acasă să facă același lucru. Ce dezvăluire a făcut fostul războinic după ce Albert și Sorin au fost nominalizați în consiliu?

Albert și Sorin au fost nominalizați spre eliminare la Survivor România 2021, însă publicul a decis ca Andreea Antonescu să plece acasă, aceasta fiind concurenta care a primit cele mai puține voturi din partea celor de acasă. La scurt timp după nominalizările din consiliu, Alin Sălăjean a făcut o nouă dezvăluire pe instagram. Ce a constatat fostul concurent din echipa Războinicilor?

Mesajul pe care l-a primit Alin Sălăjean pe instagram după ce Albert și Sorin au fost nominalizați spre eliminare. Fostul concurent de la Survivor România 2021 a făcut totul public

Alin Sălăjean era foarte vocal încă din perioada în care se afla la Survivor România 2021, iar după ce a fost eliminat din competiție și a revenit în țară, Războinicul s-a transformat în cel mai mare susținător al lui Albert. Astfel, convins că Albert este nedreptățit de echipa Războinicilor la Survivor România 2021, Alin Sălăjean și-a rugat prietenii virtuali să îl voteze de fiecare dată când se deschid liniile de vot, astfel că până acum, Albert a reușit performanța de a ieși favoritul publicului de 3 ori.

După ce Sorin și Albert au fost nominalizați în consiliu, Alin Sălăjean a constatat că pe contul de socializare al lui Sorin a apărut un mesaj suspect. Mai exact, iubita Războinicului ar fi scris un mesaj pe care l-a primit și Alin din partea soției lui atunci când se afla în emisiune.

Citeste si: Faimoșii, în lacrimi de bucurie! Cum au reacționat, aseară, la mesajele din partea celor mai importante ființe din viața lor

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„În urmă cu câteva minute am primit un print screen de pe Instagramul lui Sorin, pe care scria: Aș da orice să te vezi prin ochii mei. Mi s-au părut foarte cunoscute aceste cuvinte, din scrisoarea soției mele, pe care am primit-o când eram în Republica Dominicană: Încearcă să te vezi prin ochii mei. Să fie o coincidență, să fie copy-paste? Întreb.”, a spus Alin Sălăjean, fostul concurent de la Survivor România 2021.

Alin Sălăjean este de părere că mesajul apărut pe instagramul lui Sorin nu este o simplă coincidență, ci a fost copiat în mod intenționat, lucru care l-a enervat la culme pe fostul concurent din echipa Războinicilor. Alin și-a dorit ca prietenii de pe instagram să afle acest lucru, astfel că nu a ezitat să facă dezvăluirea în mediul online.

Citeste si: Andreea Antonescu, eliminată de la “Survivor România”: “Nu aș putea purta pică nimănui”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.