Dezvăluire șoc. Livian are iubită de 2 luni în Turcia. Cum o cheamă?

Author: B.H.

Livian și Bianca nu mai formează un cuplu, iar acum au ieșit la iveală noi informații despre viața amoroasă a concurentului de la "Puterea Dragostei".

În emisiune nu ezită să se apropie de Bianca, flirtează cu Ramona și Ligi, dar se pare că adevărul despre viața sentimentală a lui Livian este altul. Reea și Tina, vloggerițele care vin mereu cu dezvăluiri despre viața concurenților de la "Puterea Dragostei", au comentat zvonurile legate de o posibilă relație a lui Livian cu o femeie din afara competiției.

Citeste si: Roxana de la "Puterea Dragostei" s-a fotografiat doar în lenjerie intimă. Cum a apărut alături de Turcu?

Dezvăluire șoc. Livian are iubită de 2 luni în Turcia. Cum o cheamă?

Cea care l-a acuzat pe Livian că ar avea o altă relație este Andreea Pirui. Aceasta a dezvăluit că ceea ce se întâmplă între Livian și Bianca este doar o strategie și că, în realitate, Livian nu ar mai fi interesat de Bianca și asta pentru că, de două luni, acesta ar avea o altă relație.

Se pare că este vorba despre o tânără pe nume Renata, după cum au dezvăluit vloggerițele Reea și Tina. 

Citeste si: Ella l-a uitat pe Jador? Ce se intampla intre ea si un barbat celebru din showbiz, cu iubita acasa!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Deși au apărut informații potrivit cărora Livian ar avea o altă relație, se pare că nici legătura cu Bianca nu ar fi încheiată definitiv.

Reea și Tina au adus în discuție acuzațiile pe care Andreea Pirui le-a făcut la adresa celor doi concurenți de la "Puterea Dragostei". Aceasta a fost deranjată de faptul că Bianca și Livian nu își asumă ceea ce fac, acuzându-i că îi mint pe cei de acasă în legătură cu relația lor.

Mai mult decât atât, Andreea Pirui a aruncat bomba și a dezvăluit că Bianca și Livian și-ar fi petrecut noaptea împreună la hotel.

Concurenta a spus că Bianca nu ar fi venit la emisiune în același timp cu toate celelalte fete, ci ar fi ajuns mai târziu, lucru care a strânit controverse.

În prezent, relația Biancăi cu Livian este una incertă. Cei doi trec de la certuri aprinse, la momente în care se alintă reciproc, însă refuză să se împace, Livian fiind cel care nu își mai dorește o relație.

Citeste si: Câți bani câștigă cu adevărat Culiță și Iancu Sterp! DEZVĂLUIRI