DEZVALUIRE WOW! Are 40 de ani si inca e virgina. Cum arata concurenta de la “Te vreau langa mine” care a facut aceasta marturisire

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 04 oct 2020, 06:25

Miniona Perlita are 40 de ani si este din Filipine, dar a venit in Romania sa-si caute iubit.

Perlita, micuta filipineza de la “Te vreau langa mine”, marturisire socanta: “Am 40 de ani si sunt virgina” Este cea mai mica concurenta de la “Te vreau langa mine”. Miniona Perlita are 40 de ani si este din Filipine, dar a venit in Romania sa-si caute iubit.
##VIDEO122813##
Pentru Perlita este greu sa se inteleaga cu barbatii care vin in emsiune, la paravan pentru ea, micuta filipineaza vorbind romaneste destul de greu.

Asa ca reporterii WOWbiz.ro i-au luat un scurt interviu, in limba engleza, in care au incercat sa afle ce-si doreste Perlita de la un barbat. In timpul interviului, Perlita a dezvaluit un lucru uluitor pentru o femeie de 40 de ani: “Sunt virgina”, a marturisit ea, explicand ca in ultimii ani nu a avut timp sa-si caute un iubit pentru ca a fost concentrata pe munca (n.r. filipineza este bona), iar in timpul liceului, parintii ei au fost foarte stricti.
Citeste mai multe detalii despre Perlita pe wowbiz.ro!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.