Dezvaluirea care zguduie cel mai puternic si controversat cuplu de la Hollywood! Kim Kardashian vrea sa divorteze de Kanye West! Motivul este halucinant

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 05:32

Detalii de-a dreptul scandaloase au iesit la iveala dupa ce Kim Kardashian si Kanye West si-au anuntat separarea.

A incercat sa rupa gura targului cu cateva poze nud, insa Kim nu mai face fata situatiei din punct de vedere emotional.Kanye si-a informat sotia ca nu va vrea sa divorteze niciodata de ea. Kim este prinsa in acest mariaj ca intr-o capcana pentru ca indiferent cat de neagra e situatia intre cei doi, el nu o va lasa libera,a dezvaluit o sursa apropiata.



Lucrurile au luat o intorsatura dramatica dupa ce Kim a descoperit un lucru socant la sotul ei.
Un cunoscut al familieie a declarat pentru o cunoscuta publicatie americana ca luna trecuta Kim a mers la piscina unde i-a vazut pe Kanye si Caytlin Jenner intr-o ipostaza jenanta. Se pare ca tatal vitreg transexual era in genunchi in fata lui Kanye si...Kim ar fi vazut asta cu proprii ochi si a fugit izbuncnind intr-un plans isteric.


Nimeni nu a stiut de legatura ciudata dintre Caytlin Jenner si Kanye West desi parea ca au o relatie mai mult cordiala.
Se pare ca sotul lui Kim s-ar fi apropiat mai mult de ea de cand si-a schimbat sexul. Aceasta ar fi lovitura de gratie pentru Kim Kardashian!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”