Dezvăluirea făcută de Theo Rose, la care nimeni nu se aștepta! „Mai fuge lumea”. Fanii nu s-au așteptat la această mărturisire

Autor: Lavinia Medrea

Dezvăluirea făcută de Theo Rose, la care nimeni nu se aștepta! „Mai fuge lumea”. Fanii nu s-au așteptat la această mărturisire

Sursa: Instagram Theo Rose - colaj Kanal D

Theo Rose urmează să fie mamă în 2023, iar fanii s-au bucurat enorm când au aflat că artista este însărcinată, dar s-au și speriat, crezând că aceasta nu va mai cânta din cauza sarcinii.

La cel mai recent concert pe care l-a susținut Theo Rose, artista a făcut un spectacol de zile mari și, de foarte multe ori, s-a mângâiat pe burtică. Vedeta a fost nelipsită de energie și și-a cucerit fanii din primele momente în care a călcat pe scenă. 

Theo Rose, dezvăluire la care nimeni nu se aștepta

Pe lângă copilașul pe care îl poartă în pântece, o persoană foarte importantă a fost prezentă la concertul lui Theo Rose, și anume bunica ei.

Artista a ținut să-i mulțumească public pentru că vine mereu la concertele ei.

Citește și: Prima declarație a lui Theo Rose! A recunoscut că este însărcinată: „E adevărat. O să aveți un nepoțel”

„Mamaia e aici cu noi! Mamaia e nelipsită de la concertele mele. Îți mulțumesc că vii la concertele mele, mamaie!”, a declarat Theo Rose la microfon, pe scenă.

Așa cum o cunoaște toată lumea, Theo Rose s-a ținut de glume în timpul concertului. De asemenea, a interacționat și cu fanii, povestindu-le despre cum a fugit de acasă, pe vremuri, printr-o piesă. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Theo Rose, primul mesaj după ce tatăl ei i-a confirmat sarcina. Ce a postat artista pe contul ei de Instagram după vestea-bombă

„Mai fuge lumea de acasă, pe vremuri așa era, cel puțin eu așa am auzit. E, acum am să cânt despre o figa celebră”, a spus Theo Rose, înainte de a începe să cânte.

Theo Rose a recunoscut că anul ăsta a fost surprinzător pentru ea

Viața personală și profesională ale lui Theo Rose au suferit multe schimbări în anul 2022. Cântăreața a ieșit dintr-o relație de câțiva ani cu Alex Leonte, apoi s-a cuplat cu Anghel Damian, bărbatul care i-a oferit și viitorul copil.

Pentru că ține la interacțiunea cu fanii ei în timpul concertelor, Theo Rose a mărturisit că anul 2022 a fost unul cu surprize pentru ea, având în vedere direcția în care a luat-o cariera ei, dar și sarcina care

a apărut acum.

„Vă mulțumim, vă pupăm și vă mai așteptăm și cu altă ocazie. Anul acesta a fost unul plin de surprize pentru mine”, a mărturisit Theo Rose, la finalul concertului.