Dezvaluiri-bomba! ANUNTUL mult asteptat de fanii Survivor Romania! Ce a spus Daniel Pavel despre sezonul 3 al celui mai iubit reality-show din Romania

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 06 aug 2021, 10:46
Daniel Pavel a vorbit despre sezonul 3 Survivor Romania
Sursa: Instagram

Daniel Pavel a facut cateva declaratii care, cu siguranta, ii va face fericiti pe fanii celui mai urmarit reality show din tara, Survivor Romania.

Daniel Pavel a realizat un interviu pentru revista Viva unde a vorbit in exclusivitate despre sezonul urmator al celui mai iubit reality show din tara, Survivor Romania. Odata incheiat cel de-al doilea sezon, toti fanii asteapta cu sufletul la gura vestea cea mare si anume ca Daniel Pavel va reveni in calitate de prezentator TV pentru sezonul al treilea al reality-ului de succes Survivor Romania. 

Daniel Pavel, dezvaluiri despre sezonul trei Survivor Romania

Daniel Pavel este pregatit sa prezinte si cel de-al treilea sezon Survivor Romania facand cateva declaratii interesante despre acest detaliu mult asteptat de catre public: "„ August nu, dar septembrie da. Clar se face o conexiune și la nivelul echipei noastre operaționale și la nivelul proiectului', a dezvăluit Daniel Pavel.

Citeste si: Daniel Pavel si iubita lui, Marina, s-au logodit! Primele declaratii ale prezentatorului Survivor Romania 2021. Ce i-a scris Cosmin Stanciu imediat prezentatorului TV

„Am aduce pentru publicul nostru, publicul care clar este acolo, cu noi, pentru noi, care ne-a onorat în număr atât de mare, am aduce din nou proiectul. Ar fi al doilea sezon pentru mine, într-adevăr. Suntem, practic, în etapa în care configurăm acum, cum va arăta sezonul, despre ce este vorba.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă toate astrele se aliniază din nou, dacă eu mă întorc de la Viena din nou și sunt împreună cu colegii mei din Kanal D și asta e intenția mea, atunci răspunsul meu ar fi DA. Însă cu siguranță aflăm împreună și vă comunicăm cât de repede se poate, după ce aflu', a spus Daniel Pavel.

In acest moment, Daniel Pavel se afla intr-o binemeritata vacanta in Grecia de care vorbea si intr-un interviu anterior dat pentru kanald.ro

atunci cand a dezvaluit ca spre sfarsitul lunii iulie va pleca intr-un concediu alaturi de baiatul lui, iar in septembrie alaturi de logodnica lui, Marina, in insula Creta. Se pare ca prezentatorul Survivor Romania 2021 este de-a dreptul indragostit de Grecia unde vrea sa descopere cat mai multe locuri cu o incarcatura si o semnificatie istorica aparte.

 

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.