DEZVALUIRI BOMBA: Bianca se iubeste IN SECRET cu Adrian Cristea? Cel mai important martor spune ADEVARUL VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:53

WOWbiz v-a prezentat aseara dovada bomba a unei intamplari bizare.

Bianca Dragusanu s-a intalnit duminica cu Adrian Cristea, iar cei 2 au petrecut impreuna cateva ore. Care este adevarul? Ce s-a intamplat intre cei doi?

Denisa Nechifor, mama copilului lui Adrian Cristea, a povestit in platoul emisiunii WOWbiz ce s-a intamplat cu adevarat.

"Si mie mi-a spus Adrian ca s-a mai intalnit cu Bianca in repetate randuri. Se intalnesc inca din luna mai. Cert este ca cineva minte in aceasta poveste", a spus Denisa Nechifor.


"Victor Slav poate nici nu intelege situatia. Poate a picat pur si simplu la mijloc. Daca as fi in locul lui m-as simti ingrozitor", a adaugat ea.

Cezar, prietenul foarte bun al lui Adrian Cristea, a intervenit din nou in direct si a sustinut in continuare ca Bianca s-a vazut in repetate randuri cu fotbalistul in casa lui.

"S-ar putea ca lumea sa ma interpreteze ca fiind subiectiv, pentru ca sunt prietenul lui Adi.
Nu vreau sa distrug noua relatie a Biancai, insa asta s-a intamplat, Bianca s-a intalnit cu Adi in repetate randuri in casa mea".

Cezar a facut si o declaratie bomba.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.