Dezvaluiri BOMBA! Mihai, fostul iubit al lui Bahmu: "O pufnea plansul cand vorbea de Prigoana"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:32

Mihai, fostul iubit al Adrianei Bahmuteanu, nu sufera prea tare dupa despartirea de aceasta.

El marturiseste ca se astepta la un asemenea final si ca iubita lui se gandea mereu la fostul sot cand erau impreuna. Ba mai mult, Mihai a mai afirmat ca el si Bahmu se intelegeau extrem de bine si ca nu a existat niciun moment de tristete intre ei doi.

 

"Am un divort la activ si stiu ce inseamna asta, nu este prima data cand sunt parasit si cred ca nu e nici ultima.

Am avut o discutie foarte clara cu Adriana despre copiii ei. Mi-a zis ca isi iubeste foarte mult copiii si se vede ca ii iubeste si mi-a spus ca nu mai poata sa traiasca asa. Ea suferea mult pentru ca nu avea copiii mereu alaturi, am inteles-o si ii urez numai bine, fericire si sunt sigur ca va fi foarte bine. Eu am incercat sa fie bine, dar nu pot singur.
Nu am de ce sa plang, de cand am inceput relatia eram aproape sigur ca se va ajunge aici pentru ca si-a dorit sa fie cu sotul ei, stiam ca aici se va ajunge si nu vom imbatrani impreuna. Nu am renuntat eu la Adriana.

 

Prigoana a facut-o pe Adriana sa realizeze cat de mult o iubeste, o vedeam cum pufneste in plans cand vorbea de el.

Am realizat ca sunt facuti unul pentru celalalt, ca se iubesc. Intre noi doi nu a existat nicio noapte de dragoste trista" a spus Mihai, in exclusivitate la WOWbiz.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Fostul iubit al lui Bahmu a

vorbit si despre momentele de despartire dintre ei doi, dar si despre cadoul pe care i l-a luat brunetei de ziua ei care a fost marti.

 

Vezi aici INTEGRAL interviu acordat in EXCLUSIVITATE de fostul iubit al Adrianei Bahmuteanu!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.