Dezvaluiri cutremuratoare din clinica groazei in care a fost internat fotbalistul Lica Nunweiller!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 18:39

Fosta angajata a clinicii spune ca imaginile i se par familiare si ca si pe vremea cand ea lucra acolo bolnavii beneficiau de acelasi tratament.

Regulile, spune asistentul, erau impuse de doamna director, iar cine indraznea sa le incalce risca sa fie dat afara. Iar detaliile socante nu se opresc aici. Fosta angajata sustine ca se facea economie inclusiv la seringi. Cat despre manusi... Infirmierele, ingrijitorii si asistentii erau nevoiti, potrivit marturiei, sa si le procure singuri. Asta, daca tineau la sanatatea lor.

Infectia cu proteus ar fi fost cunoscuta, mai sustine fosta asistenta.

Isi aminteste cu groaza ca ei, cei care ingrijeau pacientii, incercau sa se fereasca fiecare cum putea.
Aceeasi fosti angajati ai clinicii spun ca in timp au gasit si o explicatie pentru leziunile adanci si greu de vindecat care apareau pe corpurile slabite ale bolnavilor.

Fostii angajati sustin ca felul in care sunt tratati bolnavii lasa mult de dorit. Mai mult, spun ei, sunt aproape siguri ca tratamentele inumane au fost fatale in anumite cazuri.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Pana in acest moment conducerea clinicii private nu a oferit niciun punct de vedere oficial, desi a sustinut ca domnul Lica Neunweiller a fost ingrijit ca la carte.

 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.