Dezvaluiri despre ACCIDENTARILE de la Exatlon Cup 2019: ''Mi-au pus piciorul in ghips...''

Author: O.P.
Actualizat: 21 nov 2020, 19:50
ACCIDENTARILE de la Exatlon Cup 2019

Iulian Pitea a facut, in premiera, dezvaluiri despre ce s-a intamplat la Exatlon Cup 2019.

ACCIDENTARILE de la Exatlon Cup 2019

Cei 8 concurenti romani care ne-au reprezentat in meciul international Cupa Exatlon 2019 sunt: Cristian Pulhac, Alex Nedelcu, Cristina Constatinescu (Kiki), Larisa Vasile, Iulian Pitea, Stefan Floroaica, Iuliana Aradi si Madalina Predoi. 

Citeste si: Acum s-a aflat! Motivul pentru care Ana Otvos NU a mers la Exatlon Cup 2019: ''Si mie imi pare rau, dar...''

''Aveam emotii. Nu am mai facut sport de un an. Cu doua-trei saptamani inainte am vrut sa joc fotbal si am inceput sa joc fotbal, 5 minute mai tarziu, mare lovitura ce mi-am luat ca mi-au pus piciorul in ghips.

M-am dus la Exatlon Cup si aveam piciorul atat, o sa va arat poze. Eu m-am dus acolo direct la doctor, adica m-am dus de ''stricat'', nu de bun. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ne-am dus acolo la resort, nu va ganditi ca am stat la baraca, ca am stat la vila. Si eu cum eram tot timpul accidentat, umblam schiop de un picior, am incercat eu sa ma joc cu Larisa si am aruncat-o in apa. Ca sa vezi, am accidentat-o si pe ea, i s-au umflat degetele de la picioare, negre erau, negre.

S-a dus la doctor'', a povestit Iulian Pitea la Stefeta mixta, live pe pagina de Facebook wowbiz.ro.