Dezvaluiri despre caracterul lui Tom Cruise, facute de partenera lui de film, Olga Kurylenco

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 03:40

Olga Kurylenco, actrita cu care Tom Cruise joaca in cel mai recent film, Oblivion,a facut cateva dezvaluiri incendiare despre star.

Actorul in varsta de 50 de ani si-a impresionat colega de platou, pe Olga Kurylenko cu energia lui debordanta si atitudinea lui pozitiva in timp ce au filmat pentru Oblivion.

Ea a marturisit ca in ciuda divortului prin care Tom trecea el a ramas la fel de profesionist pana la capat. Am fost impresionata cand venea pe platoul de filmare, iti da atata energie incat nu mai ai nevoie sa bei cafea.
Ii binedispune pe toti. E un partener extraordinar. E profesionist, dragut si foarte politicos cu oamenii.


Profesionalismul lui Tom s-a vazut in momentul in care a continuat sa filmeze pentru Oblivion in Islanda in ciuda divortului. El vroia ca totul la filmari sa fie in regula si sa se termine totul la timp.

Olga are cuvinte de lauda si la adresa lui Suri, fiic alui Tom Cruise care a venit sa isi viziteze tatal pe platourile de filmare: « e un copil adorabil, e o dulceata! »

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.