Dezvaluiri despre viata Kingai, femeia cu care Zsolt a inselat-o pe Nicoleta Luciu

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:14

Kinga Sebestyen, antrenoarea de Kangoo Jumps care a ocupat primele pagini ale ziarelor din cauza amantlacului cu Zsolt Csergo, sotul Nicoletei Luciu, este ...

Kinga Sebestyen, antrenoarea de Kangoo Jumps care a ocupat primele pagini ale ziarelor din cauza amantlacului cu Zsolt Csergo, sotul Nicoletei Luciu, este, cel putin in viziunea apropiatilor, o femeie de casa, muncitoare si o mama de nota 10.

Incoltita din toate partile, deoarece a fost surprinsa sarutandu-se cu Zsolt pe un iacht in Croatia, Kinga sufera in tacere dupa scandalul in care a intrat fara voia ei. Kinga, cea care a adus Kango Jums in Romania, incearca sa-si onoreze contractele in continuare.


“Este o femeie de nota 10. Este o femeie muncitoare. Nu a primit nimic pe gratis. Si-a dorit sa aduca acest sport in Romania(
Kangoo Jumps n.r) si a reusit. O cunosc de aproape trei ani si stiu ca foarte ambitioata. Tot scandalul cu Zsolt i-a facut rau. Este mama a doi copii si toate lucrurile care s-au scris ii fac rau”, a declarat Silvia Jabri, o prietena foarte buna de-a Kingai, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.


 

Taguri: