Dezvăluiri din culisele "1001 de nopţi"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 10:35

Kanal D România oferă un cadou special fanilor “1001 de nopti”!

În urma miilor de scrisori primite din partea telespectatorilor care cereau informaţii despre actorii din serialul “1001 de nopti”, Kanal D a trimis un corespondent special în Turcia, pe platourile de filmare pentru a afla răspunsurile la întrebările fanilor din România.

Astfel, Kanal D va difuza, începând cu 20 ianuarie, ora 20.15, la începutul fiecărui episod “1001 de nopti”, difuzat marţea, interviuri în exclusivitate cu actorii din serial, aflând astfel detalii despre cine sunt ei în realitate şi dezvăluiri incendiare ale secretelor din viaţa personală a actorilor, imagini şi poveşti de pe platourile de filmare, picanterii despre actori şi

echipa din spatele camerelor.

În ediţia de marţi, 20 ianuarie, vor fi intervievaţi Bennu interpretată de CEYDA DUVENCI şi Kerem întruchipat de TARDU FLORDUN. Ei povestesc despre cum au ajuns să joace în serial, ce părere au de succesul serialului în alte ţări şi cum şi-au ales meseria de actori.

Ilcnur Omer, corespondent special Kanal D pe platourile de filmare “1001 de nopti”, Istanbul, Turcia, a declarat la întoarcere: “Ceyda merită toate laudele, pentru că, deşi era foarte ocupată şi se afla pe platourile de filmare încă de la primele ore ale dimineţii iar ziua pentru ea
urma să se încheie foarte târziu, a preferat să-şi petreacă cele 20 minute libere alături de noi şi să ne dea un interviu în aer liber, chiar dacă afară nu erau mai mult de 2-3 grade.
Despre Kerem pot să vă spun că am aflat că este cel mai punctual actor al serialului şi în acelaşi timp cel mai apreciat de regizor din acest punct de vedere. Este o persoană activă şi mereu pusă pe şotii, victime fiindu-i colegii de platou.
La fel de deschis şi prietenos a fost şi cu echipă Kanal D România, la fel ca toţii ceilalţi.
Echipa care realizează acest serial este într-adevăr o echipă profesionistă. Nu irosesc niciun minut şi toată lumea ştie ce are de facut”.

Nu rataţi, începând de marţi 20 ianuarie, ora 20,15 cele mai incendiare dezvăluiri din culisele celor 1001 de nopţi.

Urmăreşte primele interviuri cu actorii preferaţi.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor


 

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.