Dezvaluiri din trecutul lui Madalin Ionescu! A fost loctiitor de commandant de unitate in liceu si…a lucrat la Arhivele Nationale ale Romaniei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 23 sep 2020, 23:10

Saptamana trecuta, Madalin Ionescu a castigat doua premii foarte importante in lumea televiziunii, la Gala “Star Awards 2015”.

Alaturi de Adelina, el a primit trofeul pentru “Cea mai urmarita emisiune de divertisment” pentru show-ul nocturn “WOWbiz”, dar si titlul de “Cel mai bun realizator TV din Romania”.

Putini stiu insa ca Madalin Ionescu a fost si in liceu premiat pentru merite deosebite la invatatura.

“ In clasa a XII-a, am luat premiul I pentru prima data. A fost putin bizar sa il iau atunci, mai ales ca, in perioada aceea, nu am fost deloc genul de persoana care sa toceasca.

Dimpotriva, eram un tip rebel, care era impotriva sistemului si nu ii placea sa se incadreze in tipare. Desi eram comandant de detasament pe clasa si loctiitor de comandat de unitate la Liceul Energetic din Valcea, nu stateam doar cu nasul in carti, sa invat intruna, asa cum era pe vremea aceea, ci, din contra, cand chiuleam eu de la ore, o facea toata lumea. Am facut multe trainai la vremea respectiva, insa era specific varstei”, a dezvaluit Madalin Ionescu pentru WOWbiz.ro!


Dupa liceu, Madalin Ionescu a dat la facultate, apoi, la finele studiilor superioare a lucrat ca cercetator la Arhivele Nationale ale Romaniei.  In 2001, a luat decizia de a intrat in presa,  a optat initial pentru radio, ca pe urma sa faca pasul catre televiziune, unde a moderat aproape toate genurile de emisiuni, de la talk-show-urile politice si sociale pana la cele de divertisment!( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”