Dezvaluiri explozive la Puterea dragostei! De ce ii este frica Alexandrei? Akebono a explodat si a sarit la bataie. MARTI, de la 11:00 si de la 17:00, numai la Kanal D

Autor: Luiza Stama
Actualizat: 17 aug 2020, 19:00

Nervii ating cote maxime la Puterea dragostei! Pana unde se va ajunge? Avem primele imagini din editia incendiara de MARTI

Citeste si: Andreea Pirui si-a aratat inelul de logodna! Cum arata bijuteria pe care i-a daruit-o Marius chiar de ziua ei!

Citeste si: Iancu Sterp este noul iubit al Andrei Volos? Nu o sa iti vina sa crezi cum s-au dat de GOL! Primele imagini cu ei impreuna

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.