Dezvaluiri fara precedent! Mona este protagonista unor filmari compromitatoare? Nicos a spus tot: "Le aduc..."

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 26 aug 2020, 12:44
George si Mona, in camera rosie de la Puterea dragostei

Nicos sustine ca are un clip care i-ar putea distruge reputatia Monei. Cristina Mihaela Dorobantu l-a intrebat pe Nicos despre fimul respectiv.

"Ai zis ca ai o filmare care i-ar putea distruge reputatia Monei? Mai vrei sa o aduci?", l-a intrebat Cristina Mihaela Dorobantu pe Nicos.

"O am! O am in mai multe copii. O voi aduce atunci cand voi considera eu", a spus Nicos.

Nicos e convins ca filmul respectiv i-ar putea distruge reputatia Monei. Despre Mona se stie ca a fost dansatoare.

Cristian Comanici a spus ca nu i s-a parut corect ca Mona a ascuns acest lucru atunci cand au intrat in casa Puterea dragostei, urmand un conflict dur cu unul dintre rivalii lui, George, pe acest subiect.

Nicos, scandal cu Mona si Alexandra: "Sunt subiecte sensibile"

Nicos s-a contrat si in emisiunea de astazi Puterea dragostei cu fosta lui iubita, Alexandra. 

Ea i-a cerut explicatii in privinta faptului ca se vorbeste ca ea l-ar fi distantat pe Nicos de ceilalti baieti. "Nu am cerut si nu o sa-i cer nimic unui barbat", a spus Alexandra. Nicos a cerut sa paraseasca platoul. "Doamna Mihaela, ati spus ca atunci cand un concurent simte ca este nervos, sa iasa afara sa se linisteasca. Va rog sa ma lasati sa ies", a spus Nicos.

"Alexandra este un subiect sensibil pentru mine, la fel cum este si Mona", a mai zis Nicos.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexandra si Nicos au o relatie conflictuala de cand s-au despartit intempestiv. Nicos o acuza pe Alexandra ca s-a folosit de el pentru a deveni populara in emisiune. "Ti-ai batut joc de mine!", i-a strigat Nicos Alexandrei. 

Relatia lor a inceput foarte frumos, cu un idel pe care Nicos i l-a adus Alexandrei si cu saruturi in emisiune, insa s-a incheiat brusc, fara prea multe detalii.

De atunci cei doi sunt intr-un permanent conflict unul cu celalalt.

Nicos i-a cerut, in camera rosie, Alexandrei sa nu mai vorbeasca despre el, dar se pare ca nici el nu rezista sa o ignore in timpul emisiunii.

 

 


Continuă șirul dezvăluirilor și acuzațiilor în ”Casa iubirii”. Iată cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse!