Dezvăluiri în exclusivitate despre Naţional Arena, la Ştirile Kanal D!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:58

Luni, 12 septembrie, începând cu ora 19:00, Christian Sabbagh va dezvălui la Ştirile Kanal D adevărul despre stadionul Naţional Arena, aruncând bomba în scandalul creat după meciul România - Franţa. Nu rataţi luni, de la ora 19:00 imagini în premieră şi în exclusivitate despre afacerea Naţional Arena, numai la Ştirile Kanal D!

De ce gazonul a arătat aşa? Cine se face vinovat pentru această eroare monumentală care pune în joc imaginea României în lume? Care sunt jocurile ascunse în meciul „ Naţional Arena”? Toate întrebările din jurul celui mai controversat subiect al momentului vor găsi răspuns luni seara, la Kanal D.

După o anchetă jurnalistică amănuţită, echipa Ştirilor Kanal D a descoperit detalii şocante care vor elucida misterul în acest scandal naţional.
Totul despre craterele de pe stadionul Naţional Arena, imagini în exclusivitate şi informaţii bombă.

De ce le-a fugit fotbaliştilor pământul de sub picioare? Care sunt alte hibe pe care le ascunde Naţional Arena? Răspunsul îl avem noi şi vi-l dezvăluim într-o ediţie specială a Ştirilor Kanal D prezentată de Christian Sabbagh, luni, 12 septembrie, de la ora 19:00.

 

Taguri: